Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Po jutru se dan pozna

Dan se  članom Društva Šola zdravje začne v dobri družbi, živahno, veselo, nasmejano, …  Vsako jutro, razen nedelje in praznikov, se dobimo na dvorišču Gostilne  Majč , poklepetamo, se informiramo o prihajajočih dogodkih, se razgibamo od glave do peta  in polni sveže energije zakorakamo v nov dan. 

Verjetno je že kdo pomislil : »Le kdo razen upokojencev lahko hodi ob 7:30 na telovadbo?« Jutranjih vadb se večina res udeležujemo upokojenci, nekateri  pa pridejo pred službo ali ko imajo službo v popoldanski izmeni. Lahko  se nam pridružite tudi samo ob sobotah in spoznali boste dokaj enostavne in zelo učinkovite vaje, ki jih boste lahko izvajali v prostem času in vam bodo pomagale odpraviti marsikatero gibalno težavo. Vaje »1000 gibov« so namenjene vsakomur.

Pomemben vpliv na dobro počutje ima tudi druženje, ki ga oplemenitimo s petkovo »kavico«.  Občasno  Mojca in Miha poskrbita, da pri vadbi porabljeno energijo nadomestimo s prigrizki ali energetskim napitkom. Ob rojstnih dnevih pa se posladkamo z dobrotami , ki jih pripravijo naši slavljenci.

Skratka, srečni smo, da vsak dan naredimo nekaj zase in se imamo ob tem še prijetno.

Na Majčevem dvorišču je prostora še dovolj, zato vabljeni , da se nam pridružite, kadar vam bo čas le dopuščal.
Irena Križnar

Oglejte si tudi