Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Srečanje nogometnih generacij STARI-MLADI 2016

Letošnji STARI-MLADI, kot tudi radi poimenujemo naše vsakoletno srečanje nogometnih generacij NK Preddvor, smo letos organizirali teden dni po končanem rednem delu nogometne sezone.
Vreme nam je tokrat šlo na roko, tako da smo lahko v miru pripravili igrišče in kljub vsakodnevnim ploham je bila prav sobota tista najbolj vremensko stabilna in niti ne preveč vroča.

 

Zopet smo se razdelili štiri ekipe razporejene po datumu rojstva. Nekaj standardnih udeležencev se letos ni odločilo za igranje, tako da so bile skupine kar pestro porazdeljene. Najstarejši ekipi smo razdelili po sistemu prvi/drugi in s tem pridobili enakovrednost, drugi dve ekipi pa že tradicionalno na stare in mlade, kjer je bila starostna meja postavljena na 32 let kar je kar pet let več kot lani. Velja omeniti, da so letos obe mlajši ekipi sestavljali večinoma trenutno aktivni igralci NK Preddvor, mlajšo pa so dopolnjevali tudi kadeti in mladinci, ki počasi že prehajajo med člane. Obe tekmi sta bili zelo zanimivi in enakovredni. V prvi tekmi so bili boljši zeleni s 4:3, belim pa kljub odličnemu vratarju ni uspelo ujeti rezultata. Drugo tekmo pa so odločili kazenski streli, kjer je bila po končnem izenačenem rezultatu 4:4 na koncu boljša starejša ekipa.

Po končani nogometni predstavi 
je sledila pogostitev udeležencev in veselo druženje ob glasbi. Najbolj smo veseli, da smo v svoji sredi spet lahko pozdravili člane prvih preddvorskih ekip izpred dobrih petdesetih let, ki nas na tem srečanju redno obiskujejo: Janeza Lukanca, Marjana Andoljška in Andreja Nunarja. Letošnji dogodek, ki povezuje nogometne generacije je zopet potekal v zelo prijetnem vzdušju. Vsekakor pa bi prireditev težko izvedli brez nezmotljivih sodnikov po vodstvom nepogrešljivega "Buca", ki so bili aktivni tako na igrišču kot tudi izven njega. Hvala vsem še enkrat za obisk sodelovanje in se vidimo prihodnje leto!

Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Aleš Hafner

Povezave

ŠD Preddvor

Oglejte si tudi