Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
19°C
8°C
NED.
19°C
10°C
3545

Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor STARI-MLADI 2020

Nogometna sezona 2019/20 se je za vse športnike zaradi epidemije letos zaključila že zgodaj spomladi, s sprostitvijo protikoronskih ukrepov v začetku junija pa smo se jo v ŠD Preddvor vseeno namenili zaključiti z našimi tradicionalnimi zaključnimi prireditvami. Prva od njih je bilo naše tradicionalno Srečanje nogometnih generacij NK Preddvor. Vreme nam je šlo tudi tokrat na roko, tako da smo lahko v miru pripravili igrišče in okolico.

Trener David Golob je poskrbel, da se je srečanja ponovno udeležila njegova združena ekipa mladincev in kadetov. Tako smo se razdelili na štiri ekipe. Starejši ekipi, razporejeni po datumu rojstva, smo razdelili po sistemu prvi-drugi, mlajši dve ekipi pa tradicionalno na ekipi stari in mladi oz. na aktualno člansko ekipo proti mladinski enajsterici. Obe tekmi sta bili zelo zanimivi in na trenutke precej "na nož". Prva se je končala z rezultatom 1:1, Med strelce sta se na začetku in koncu drugega polčasa z evrogoloma vpisala Vili Čimžar - Špn in Peter Zorman - Pero. Drugo tekmo pa so tokrat dobili mlajši, potem ko se je redni del končal z rezultatom 1:2 - vsi zadetki so padli že v prvem polčasu.

Po končani nogometni predstavi je sledila pogostitev udeležencev in sproščeno druženje. Vsako leto povabimo tudi vse člane prvih preddvorskih ekip izpred šestdesetih let. Tudi tokrat sta se oglasila naša najstarejša Andrej Nunar - Nemc in legendarni vratar Marjan Andoljšek. Letošnji dogodek, ki povezuje nogometne generacije je zopet potekal v zelo prijetnem vzdušju. Popestrili smo ga še s predstavitvijo naših jubilantov Darka Ribnikarja - Riba 60, Boštjana Sajeta, Uroša Ravnikarja in Boruta Kosa pa okroglih 50. Prireditev pa bi težko izvedli brez nezmotljivih sodnikov po vodstvom nepogrešljivega "Buca", ki so bili aktivni tako na igrišču, še bolj pa izven njega. Hvala vsem še enkrat za obisk in sodelovanje ter se vidimo spet prihodnje leto!

 

Pripravil: Marjan Bogataj

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi