Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
15°C
-6°C
JUTRI
15°C
-6°C
Deli
2704

Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu 2017

V počastitev Dneva državnosti in občinskega praznika smo spet organizirali Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu, eno največjih tradicionalnih športnih prireditev v Občini Preddvor.

Tokrat se je prijavilo 12 ekip, ki smo jih v petkovem žrebu razdelili v štiri skupine iz katerih so najboljše direktno napredovale v četrtfinale, ostale pa so se pomerile še v repesažu za popolnitev prostih mest. Letos so predstavniki ekipe Cvetličarna URŠKA dozoreli in po nekaj letih sistematskega dela pod izkušenim trenerjem Vilijem Čimžarjem rutinirano odigrali vse tekme - tudi finalno z ekipno soimenjakinjo Uršo so na koncu dobili z visokim rezultatom 4:1. Drugo mesto je tako pripadlo ekipi Pizzerija URŠA, tretje pa so si po streljanju kazenskih strelov prislužili v preteklosti že večkrat prvaki na prvenstvu Preddvor mladi. Naziv najboljšega 
vratarja si je z odlično igro tudi v velikem finalu zaslužil Nejc Krč, prav tako najboljši igralec turnirja Andraž Janhar, najboljši strelec pa je že prej postal Anže Markun. ČESTITAMO!

 

Velja omeniti še, da sta letos nastopili tudi dve slovenski državni reprezentantki Evelina in Marcela Kos, prva v ekipi Rapa, druga pa za Bela United. Ugotavljamo, da ta dogodek vsako leto privabi vse več igralcev in gledalcev, ter da je tako zelo priljubljen, da se o naslednjem prvenstvu govori že takoj po končani podelitvi nagrad.

Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Aleš Hafner

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!