Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Preddvorski župan sprejel odličnjake

Preddvor, 21.6.2018 – Preddvorski župan Miran Zadnikar je tudi letos sprejel devetošolke in devetošolce Osnovne šole Matije Valjavca Preddvor, ki so vsa leta osnovnega šolanja dosegali odlične uspehe. Letos jih je bilo sedem: Katja Bogataj, Teja Gregorc, Ambrož Janhar, Aljaž Jan Krč, Tina Nunar, Andraž Snedec in Maks Zager. Župan jim je čestital, jih pogostil in obdaril s knjižnimi darili ter zaželel srečo pri nadaljnjem šolanju in v življenju. Čeprav odličnjaka z Jezerskega na sprejemu ni bilo, je zbrane nagovoril tudi tamkajšnji župan Jurij Rebolj in mlade povabil, naj se potem, ko bodo pridobili izobrazbo, vrnejo v domače kraje in se udejstvujejo kot aktivni občani. Zdaj že nekdanjim učencem so se na sprejemu pridružili tudi razredničarki Brigita Košmrlj in Branka Bajželj ter ravnatelj Bogdan Sušnik, katerim sta se župana z drobno pozornostjo zahvalila za trud.

Da so se – tokrat prvič – srečanja lahko udeležili tudi starši, je bilo srečanje v četrtek zvečer na ploščadi pred Hotelom Alma, kamor je župan na brezplačni sladoled gostoljubno povabil tudi vse ostale učence šole. Dogodek je popestril nastop preddvorskih učencev, ki obiskujejo glasbeni šoli Piano forte in Promusica.

Hvala Občini Preddvor in županu Miranu Zadnikarju za pripravo sprejema in sladoled, hvala Hotelu Alma za prostor za druženje, šoli za obveščanje staršev ter Davidu Šenku za ozvočenje.

Oglejte si tudi