Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Zaključek kolesarjenja članov Društva upokojencev Preddvor

V sredo, 10. 10. 2018 smo se kolesarji  odpeljali na zaključek kolesarjenja v Planinski dom Komenda. Ta etapa nam zelo ustreza, ker ni preveč zahtevna. V letošnji kolesarski sezoni smo v Komendo odkolesaril kar štirikrat in se tudi odločili za zaključek v Planinskem domu. Večidel kolesarjev se je odpeljalo s kolesom, nekaj pa se nas je pripeljalo z jeklenimi konjički. Navzoče je pozdravil vodja kolesarjev Milan Tičar. Podal nam je sezonsko poročilo, s predsednico Društva upokojencev Preddvor Marijo Velikanje pa sta nam podelila priznanje (kolesarja).

Z zaključkom kolesarjenja smo združili tudi praznovanje 80. rojstnega dne našega kolesarja Petra Polajnarja. Petko ne da samo kolesari, hodi tudi v hribe, in ne samo do sv. Jakoba. Letos je bil na Triglavu, v tem letu se je povzpel 10 krat na Storžič in 50 krat na Kališče. Res prava grča. Zaželeli smo mu: "VSE NAJBOLJŠE! PETKO, ŠE VELIKO TAKIH PODVIGOV IN SREČNO!"

Ob dobri hrani in pijači smo pokramljali, se veselili in bili res dobro razpoloženi. Zadovoljni smo, da celo sezono ni bilo nobene poškodbe. 

Drugo leto pa spet novim zmagam naproti.

Anica  Celar Gorza

Oglejte si tudi