Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

8. PIRFEST – PREDDVOR 2017 ODLIČNO USPEL

Agencija Media butik je pod streho uspešno spravila že 8. PIRFEST – PREDDVOR 2017.
Bil je deževen in hladen, a le kar se vremena tiče. V notranjosti šotorov, ki so bili konec minulega tedna postavljeni na dvorišču podjetja Jelovica, je vrelo od energije, dobre volje in odlične glasbe. V petek so prišli na svoj račun ljubitelji narodno-zabavne glasbe. Zanjo so skrbeli priljubljeni Gadi, ki so predstavili tudi nekaj novih viž in skupina Špica, ki se odlično sliši tudi v izvedbi pop in rock skladb. V Preddvoru tradicionalno gostimo skupino POP DESIGN, ki združuje generacije poslušalcev in tudi tokrat se je izkazalo, da jim ni para. Na odru pustijo srce in dušo, kar znajo obiskovalci ceniti in nagraditi z množičnim obiskom. Za plesne ritme je skrbel tudi DJ Johny s Petkovo pumpo.

»Kljub slabemu vremenu nam je tudi letos Pirfest odlično uspel. Hvaležen sem vsem obiskovalcem, ki se pripeljejo k nam v Preddvor iz različnih koncev Slovenije in ponosen, da je majhna ekipa Media butika pripravila že osemnajsto tovrstno prireditev v zadnjih desetih letih v Preddvoru. Spomladi je bil namreč 10. Vikend zabave – Preddvor 2017, letošnji Pirfest pa je osmi po vrsti. Iskrena hvala vsem sponzorjem, ki podpirajo naša prizadevanja. Energije imamo še dovolj, upam, da tudi razumevanja bližnjih sosedov prireditvenega prostora, ki se jim ob tej priložnost zahvaljujem za potrpljenje,« je po prireditvi povedal Boštjan Avsec, direktor Media butika.


Pirfest – Preddvor 2017 so omogočili številni pokrovitelji, za kar smo jim iskreno hvaležni. Generalni pokrovitelj je Jelovica d.d. Glavna sponzorja sta Avtohiša Lušina iz Gosteč pri Škofji Loki in podjetje Gajles iz Potarij nad Tržičem. Ostali sponzorji so: Občina Preddvor, Melom, Avto Help, Optika Berce, Venera shop, MKL Systems, Ogrevalna tehnika Valher, Kamnoseštvo Andrej Jezeršek, Gradbena mehanizacija Roblek Franc, Kmetija Pr' Lesnek Hotemaže, Gostilna Logar, Euro Globetrade Voklo, Elektro Pangeršič Daniel, Čistilnica Šengar, Cegram Podbrezje, Dom trade Žabnica, Hotel Bor Preddvor, KGZ Sloga Kranj, Zelenjavne sadike Škofic Matej z Ilovke, Kamnoseštvo Luskovca Jure s.p. in donatorja Intercet Šenčur in ELCI Preddvor. Medijski pokrovitelji prireditve so Radio Gorenc, Radio Sora, spletni portal Narodnjak.si in Amicus. 

Oglejte si tudi