Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Pred silvestrovanjem še Jerbas domačih in Zimska pravljica

Agencija Media butik iz Preddvora v prazničnem decembru pripravlja dva velika glasbena koncerta, na katera vabi tudi občanke in občane Preddvora.
V sodelovanju z Občino Gorenja vas - Poljane pripravljamo že 10. božično novoletni koncert JERBAS DOMAČIH, ki bo prihodnjo nedeljo, 17. decembra 2017, ob 16. uri v telovadnici OŠ Poljane nad Škofjo Loko. V Jerbas domačih vsako leto položimo slovenske pesmi priljubljenih narodno-zabavnih ansamblov, v povezovalnem delu pa je slišati narečno, poljansko govorico. Za glasbeni del bodo tokrat poskrbeli Donačka, veseliSVATJE, Raubarji, ans. Banovšek, Hozentregarji, citrar Dejan Praprotnik in osrednji gostje Prifarski muzikanti. Rdeča nit Jerbasa domačih bo "Cvetje v jeseni", saj prav letos praznujemo 100. letnico od nastanka znamenite povesti dr. Ivana Tavčarja. Vstopnice po 7 evrov so že v predprodaji v gostilnah Na Vidmu v Poljanah, Pr'Sedmic v Gorenji vasi in Lipan na Hotavljah, v Kmetijski zadrugi Poljane in v cafe baru BS OMV v Škofji Loki.


Na pragu praznikov, ko se zaiskrijo prve praznične luči, ko zadišita kadilo in cimet in ko se prileže že kakšen požirek kuhanega vina, pa vas Agencija Media butik in Kulturno društvo Simba vabita na prvovrstno glasbeno doživetje, večer najlepših prazničnih melodij v izvedbi dveh mednarodno priznanih slovenskih sestavov. Ansambel Saša Avsenika Slovenski oktet v skupni koncertni praznični turneji pod imenom Zimska pravljica bosta nastopila v soboto, 23. decembra 2017, ob 20. uri v Športni dvorani Trata v Škofji Loki. Vstopnice po 15 evrov so v predprodaji do 6. decembra v Cafe baru BS OMV Škofja Loka, v Loški zadrugi na Trati, v Gostilni na Vidmu Poljane, na Bazenu Železniki in v KGZ Sloga Kranj.


Vstopnice za oba koncerta lahko dobite tudi na sedežu podjetja Media butik v Preddvoru, po predhodni najavi na telefonski številki 051/697-736. Vstopnica je lahko tudi lepo darilo.

Če še ne veste, kje preživeti najdaljšo noč v letu, pa vas v nedeljo, 31. decembra 2017 vabimo na Gorenjsko plažo v Tržič. Občina Tržič je izvedbo letošnjega silvestrovanja na prostem zaupala naši Agenciji Media butik. Otroško silvestrovanje se začne že ob 15. uri, večerno pa ob 22. uri. Za odlično vzdušje, ples in zabavo bodo skrbeli veseliSVATJE, poskrbljeno bo tudi za gostinsko ponudbo. Vstop je prost. 

Oglejte si tudi