Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

mednarodni trgovinski informacijski portal

Možnost BREZPLAČNE PRIJAVE NA PORTALU : www.tradeportal.si 

Postanite uporabnik mednarodnega portala – BREZPLAČNO ali pa član ob plačilu 100 EUR letne članarine in izkoristite podatke o ruskih in balkanskih podjetjih in razširite obseg svojega poslovanja

Nekomercialno partnerstvo »Rusko – Balkanska informacijska gospodarska agencija« - »Russian – Balkan iformation and Economic Agency« - (RusBalkanInform) je z namenom razvoja svojega poslovanja ustvariloMednarodni trgovinski informacijski portal slovenskih, ruskih in balkanskih podjetij, ki se nahaja na spletnem naslovu: www.tradeportal.si. Na tem portalu se registrirajo tudi podjetja iz drugih svetovnih držav. 

Glavni namen portala je vzpostaviti direktne poslovne stike med slovenskimi podjetji na med regijski ravni ter mednarodnih stikov z balkanskimi podjetji. Predvidena je tudi organizacija in vodenje poslovnih sestankov (poslovnih forumov), ki se jih bodo udeležili ruski in tuji predstavniki izvršilnih organov in direktorji podjetij. 

Podatkovna baza vsebuje več kot 2 milijona podjetij, ki poslujejo v realnem gospodarskem sektorju in prihajajo iz Rusije, Grčije, Bolgarije, Makedonije, Romunije, Srbije, Turčije, Hrvaške in tudi Slovenije. 

Omenjeni projekt je bil odobren na zasedanju Medvladne komisije za trgovinsko, gospodarsko in znanstveno-tehnično sodelovanje med Rusko Federacijo in Republiko Slovenijo, ki je potekalo 15. in 16. februarja 2011 v Moskvi. Podpisnik dokumenta za Republiko Slovenijo je bil zunanji minister Samuel Žbogar. Skladno s podpisano Deklaracijo o partnerstvu za modernizacijo, ki sta jo podpisala predsednika Putin in Pahor, Komisija želi podpreti in promovirati delovanje omenjenega portala, zlasti na področju vzpostavljanja stikov med malimi in srednjimi podjetji.

Uporabnik portala je pravna ali fizična oseba, ki je prijavljena na portalu. Prijava na portalu je BREZPLACNA!!! Prijava je obvezna za dostop do materialov partnerstva in ščiti pravice RusBalkanInform-a skladno s Pravilnikom o partnerstvu. 

Prijavljen uporabnik mednarodnega portala pridobi omejen dostop do pregleda splošnih podatkov in dela na portalu. Prijavitelju omogoča iskanje podatkov o največ štirih podjetjih v posamezni gospodarski panogi (brez možnosti ureditve podatkov in naprednega iskanja po portalu glede na posamezne panoge). Podatki, ki so vnešeni ob prijavi uporabnika na portal, so vidni članom.

Lahko pa ob plačilu letne članarine 100 EUR postanete tudi član v mednarodnem portalu.

Članstvo v mednarodnem portalu pridobi pravna ali fizična oseba, ki se registriran na portalu. Registracija pomeni prijavo in plačilo letne članarine -100 EUR. Članstvo omogoča pridobitev neomejenega dostopa do sistematizirane baze podatkov podjetij, objavljanje informacij o svojem podjetju, o izdelkih (skupaj s slikami in katalogi) in storitvah, kot tudi pravico spremembe le teh, brez omejitev v tekočem koledarskem letu. Člani portala imajo sledeče prednosti:možnost predstavitve vseh vrst izdelkov in storitev; možnost iskanja poslovnih partnerjev glede na države, regije in vrste izdelkov; možnost registracije osebne spletne strani brez dodatnega programiranja strani; možnost registracije osebnega poštnega nabiralnika; hiter dostop do novih informacij na portalu pridobitve informacij za iskanje poslovnih stikov od drugih udeležencev partnerstva. 

Potrdilo o polnopravnem članstvu prejme prijavitelj na elektronski naslov v roku treh dni po plačilu letne članarine

Portal si lahko ogledate na naslovu: http://www.tradeportal.si/index.xhtml

Oglejte si tudi