Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
2°C
TOR.
24°C
7°C
Oceni objavo

Bil je praznik glasbe in veselja v Preddvoru

Z nedeljskim predizborom za Ptujski festival, se je v Preddvoru zaključila tridnevna prireditev Praznik glasbe in veselja-Preddvor 2011, ki je oživila kraje v objemu Storžiča.

Na predizboru se je predstavilo 15 ansamblov, ki so se potegovali za devet vstopnic za finalni nastop na Ptuju, ki bo v petek, 19. avgusta 2011. S po dvema skladbama so se občinstvu in strokovni komisiji predstavili ansambli: Toplar, Žargon, Trubadurji, Klapovühi, Šaljivci, Minutka, Odpev, Biseri, Cvet, Čar, Naveza, Šestica, VIhar, Akordi in skupina Zaka' pa ne.

Imena izbrancev bo strokovna komisija sporočila v torek, jasno pa je, da je občinstvo v šotoru najbolj navdušil ansambel Trubadurji iz Vitomarcev. Iz rok direktorja Agencije Media butik Boštjana Avsca, glavnega organizatorja dogodka, so prejeli pokal v trajno last. In kakšne načrte še imajo Trubadurji v letošnjem letu.


Preddvor je ta konec tedna obiskala množica ljudi od blizu in daleč in dokazala, da so podobni dogodki polni glasbe in veselja še kako dobrodošli.

Preddvor, 29. maj 2011                                                       Saša Pivk Avsec

    

Oglejte si tudi