Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
12°C
1°C
Oceni objavo

Srečanje starejših

Srečanje starejših nad 80 v Brunarici v Bašlju
Na Velikonočni ponedeljek smo se v Brunarici Bašelj zbrali, da pogostimo naše najstarejše.
RK in TD Bašelj sta se že kar nekaj časa dogovarjala, da bi bilo pošteno povabiti med nas ljudi, ki so veliko pripomogli, da imamo sedaj to, kar imamo. Pustili so nam bogato doto, zato smo jim dolžni nekaj v zahvalo.
Srečanje je potekalo s krajšim kulturnim programom in pogostitvijo.
Zelo lepo jih je bilo videti toliko skupaj in večina od njih še zelo poskočnih in zdravih. Udeležilo se jih je 15 od 21, ker žal zaradi zdravja ni vsem uspelo.
Za kulturni program so poskrbeli Cirila, ki je pela, Francka z igranjem na citre ter otroci, ki so tudi zapeli. Zelo veseli smo bili, da so se srečanja udeležili v takem številu in - kot so vsi rekli - so za to, da se to nadaljuje v tradicijo. Po programu smo jih pogostili, za kar je poskrbel TD Bašelj, za piko na i pa so bili bobi in kruh, za kar se je brezplačno potrudila Anka z Lovrenca. Miro Roblek je v imenu RK vsakega obdaril z darilno vrečko, predstavnik KO Rok Roblek pa je ženskam podaril nageljčke.

Vsi otroci, ki so ta dan prišli v Brunarico, so vsepovsod iskali sladkarije, ki jim jih je skril Velikonočni zajček, pa tudi pirhali smo.

Oglejte si tudi