Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-3°C
SOB.
10°C
2°C
Oceni objavo

HITRO RASTOČA PODJETJA V OBDOBJU 2017-2021

AJPES je iz javno objavljenih letnih poročil gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov posameznikov (podjetij), v skladu z metodologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, tudi letos pripravil seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2017-2021.

V analizo je iz občine Preddvor vključenih 192 podjetij, med katerimi je 6 takih, ki izpolnjujejo kriterije za hitro rastoče podjetje. Hitro rastoča podjetja predstavljajo 3,1 %  podjetij v občini, v njih pa je zaposlenih 21 delavcev.

Podatek o tem, da je podjetje uvrščeno na seznam hitro rastočih podjetij  bo vključen v napredno spletno orodje FI=PO, s pomočjo katerega si podjetniki pri iskanju novih poslovnih priložnosti lahko močno zmanjšajo tveganje pri poslovanju, saj FI=PO na enem mestu ponuja zanesljive in ažurne informacije za hitro preverjanje poslovnih partnerjev.  

AJPES letos beleži 20. obletnico delovanja. Od ustanovitve leta 2002, pa vse do danes, je vzpostavil in upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je moč pridobiti informacije za varnejše in bolj pregledno poslovno okolje.

Ob jubileju, od 26. 10.  do 15. 11. 2022, vsem uporabnikom portala AJPES omogočamo   20-dnevni brezplačni preizkus spletnega orodja Fi=Po Finančni pomočnik za hitro preverjanje poslovanja podjetij in dnevno obveščanje o spremembah pri izbranih poslovnih partnerjih.

 

AJPES – z vami že 20 let

Oglejte si tudi