Organizator: Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije - Zavod Kranj
Kontaktni podatki organizatorja: Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije - Zavod Kranj.
Vstopnina: Vstop prost
V petek, 20.9.2019 ob 9.00 uri se v v dvorani Kulturnega doma Preddvor (Dvorski trg 10, 4205 Preddvor) začenja usposabljanje v okviru projekta Od pridelka do izdelka – dodana vrednost podeželju.
Program:
PONOVNO UVAJANJE KRUŠNIH VRST ŽITA V PRIDELAVI (Marija Kalan uni. dipl. inž. agronomije), ob 9:00 uri.
KAKO ŽITOM VDAHNITI DODANO VREDNOST (Ana Beden dipl. inž. zootehnike), ob 10:00 uri.
IZRAČUN VREDNOSTI LASTNEGA PRIDELKA/IZDELKA (Ana Demšar Benedičič uni. dipl. inž. agronomije), 11:00 uri.
Usposabljanja so namenjena vsem, ki se želite seznaniti s tehnologijo pridelave starih sort krušnih žit za predelavo v mlevske izdelke.
Usposabljanja bodo zajemala tudi informacije glede dopolnilne dejavnosti s področja peke kruha in s področja ekonomike, kjer bo predstavljen izračun vrednosti lastnega pridelka in izdelka.
Usposabljanja so brezplačna.
Vabljeni k udeležbi!
