Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
14°C
10°C
SRE.
21°C
10°C

Planinski izlet na Smrekovec

2727
Organizator: PLANINSKO DRUŠTVO PREDDVOR
Vstopnina: odvisna od števila prijavljenih

PD PREDDVOR VABI NA PLANINSKI IZLET

PO GOLTEH DO SMREKOVCA V SOBOTO 16.06.2018

 

ODHOD:  Preddvor ob 06.00 uri  parkirišče pri cerkvi, Kranj 06.15 uri parkirišče pri Mercator centru in Ljubljana 06.40 uri, parkirišče Hofer na Fužinah.  

OPIS POTI: Peljali se bomo preko Kranja do Ljubljane, kjer se nam bodo pridružili še ostali pohodniki. Nato bomo pot nadaljevali po štajerski avtocesti  do izvoza za  Mozirje. Preko Mozirja se odpeljemo do Mozirske koče, kjer je izhodiščna točka našega planinskega izleta.  Pot bo potekala po Golteh vse do Smrekovca in nazaj. Zaključek je pri Mozirski koči.

TEHNIČNE PODROBNOSTI TURE

ČAS HOJE:  cca 6 ur.

TEŽAVNOST: Lahka označena pot, primerna za vse pohodnike, ki so pripravljeni na hojo do 6 ur.

OBVEZNA OPREMA: Vsi udeleženci morajo biti oblečeni in obuti glede na vremenske razmere,  (rezervna oblačila, pohodni čevlji, priporočljive so tudi pohodne palice, sredstva za zaščito pred soncem…).

POSEBNOSTI: Hrana in pijača načeloma iz nahrbtnika.  Možno nabaviti hrano in pijačo  v koči Stari stani, Domu na Smrekovcu in Mozirski koči.

 

INFORMACIJE PRIJAVE : Do  srede, 13.06.2018, pri planinskem vodniku Antonu VOZELJ na tel. št. 040 353 185, ali  po e mailu  vozelj.anton@gmail.com  in društveni pisarni PD Preddvor, Dvorski trg št. 18,   Preddvor. Obvezno sporočite tudi telefonsko številko na kateri ste dosegljivi.

 Všečkaj objavo

Oglejte si tudi