Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Verjamete, da je lahko spoznavanje elektrotehnike in sodobnih tehnologij hkrati zabavno in poučno?

Na Fakulteti za elektrotehniko vsako poletje organiziramo Poletni tabor inovativnih tehnologij. V enem tednu ustvarimo že čisto prave izdelke, ki nam koristijo doma, v šoli ali ob zabavi s prijatelji. Poleg poučnih in zabavnih delavnic se odpravimo tudi na nekaj ekskurzij v visoko tehnološka podjetja in ustanove. Popoldanski in večerni del pa si popestrimo s športnimi in družabnimi igrami.

V letu 2016 bo poletni tabor potekal od 22. pa vse do 26. avgusta. Pripravili smo 18 tematskih delavnic, ki so namenjene različnim starostnim skupinam učencev od 5. razreda OŠ do dijakov 3. letnika SŠ

Delavnice Poletnega tabora inovativnih tehnologij so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem. Udeleženci ob zaključku tabora prejmejo tudi potrdilo o udeležbi, ki ga lahko v dogovoru s šolo uveljavljajo v okviru obveznih izbirnih vsebin.

 

Udeleženci poletnega tabora iz oddaljenih krajev po Sloveniji imajo možnost nastanitve v Dijaškem domu Vič, prav tako imajo v domu zagotovljeno prehrano (zajtrk in večerjo). 
Za vse udeležence je v fakultetni restavraciji zagotovljeno kosilo, med delavnicami pa malica.

 

Prijave na Poletni tabor inovativnih tehnologij so odprte do zapolnitve mest. 

Več o Poletnem taboru inovativnih tehnologij najdete tukaj.

Oglejte si tudi