Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C
Oceni objavo

Ponedeljkovo dogajanje v Medgeneracijskem centru Prebold

Ponavadi imamo v Medgeneracijskem centru Prebold prav zanimive ponedeljke.

Tokrat je dopoldan minil v duhu kuharske delavnice, ki pa je bila tokrat malce posebna. Proslavili smo rojstne dneve vseh, ki so jih imeli nedavno ali si jih imeli do danes. Bilo je polno smeha, petja in seveda prijetnega klepeta.

Kaj smo pripravili za praznično kosilo? Juho iz listnatega ohrota, sočno svinjsko pečenko z zelenjavo, hrustljav krompir, ohrovtov čips, osvežilno zeljnato solato in seveda, ni manjkala sladica.

Odločili smo se, da bomo rojstne dneve vseh udeležencev in prostovoljcev Medgeneracijskega centra Prebold praznovali enkrat na mesec. Naslednji kulinarični dogodek je na sporedu 23.10.2023, med 9.00 in 13.00 uro. Vabljeni, da se nam pridružite, prispevek za material znaša od 2 do 3 evre.

Popoldan smo  zavrteli svoje boke na plesnem podu.

Kot vsak ponedeljek smo se prepustili orientalskemu plesu, ki ga vodi nadarjena Darja. Vsakič nas pohvali do neba, tako da se počutimo kot prave profesionalke.

Ali vam je orientalski ples všeč? Če niste še nikoli poskusili, se nam lahko še vedno pridružite, tudi če ste popolna začetnica. Ples je primeren za vse generacije.

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 031 722 201 - Mirica Reberšek, po e-pošti na naslovu mcp@prebold.si, ali pa pridite kar osebno v Medgeneracijski center Prebold, ki se nahaja na naslovu Dolenja vas 53.

Z veseljem pričakujem srečanje z vami!

Oglejte si tudi