Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
5°C
TOR.
25°C
6°C
Oceni objavo

Strokovna ekskurzija na Športno unijo Slovenije

Usposabljanje s strokovnim znanjem je najpomembnejši pristop do pravilne vadbe. V ta namen je Zveza športnih društev  Polzela organizirala strokovni obisk na sedež Športne unije Slovenije v Ljubljano. Vabljeni so bili vsi športni funkcionarji naše zveze in zunanji strokovni sodelavci.

V četrtek, 3. marca 2022, smo se z avtobusom odpeljali do prestolnice, kjer so nas toplo sprejeli. Pomen tokratnega obiska je imel športno noto, kar pomeni, da se je vsak, ki je seveda želel, lahko tudi testiral ali preizkusil svojo fizično pripravljenost. Tamkajšnja ekipa strokovnih voditeljev nam je v telovadnici pripravila sedem dokaj zahtevnih vaj, ki smo jih morali opraviti. Potek testiranja so za vsakega posameznika tudi skrbno beležili in ocenili aktivnost. Po opravljenem testiranju so nam predstavili tudi program BH GymLoop, ki nas prek aplikacije na telefonu spremlja na fitnes napravah. V sklopu objekta je tudi notranji bazen, ki ga lahko uporabljajo tako člani ŠUS-a kot tudi člani naše športne zveze pod ugodnimi pogoji.

Zaključili smo ob sadni pogostitvi, vsak izmed nas pa je prejel tudi praktično darilo. Na koncu sva se s podžupanom Milošem Frankovičem zahvalila za odlično predstavitev in strokovni pristop do vadbe na recept. Takšno vadbo in program bomo ponudili tudi našim občanom. Zahvala tudi vsem, ki ste se odzvali na moje povabilo in s tem pridobili nova znanja na področju športa.

Ivi Kapitler

Oglejte si tudi