Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Skupščina Medgeneracijskega društva Mozaik generacij Polzela

V sredo, 27. marca 2024, smo se člani Medgeneracijskega društva Mozaik generacij Polzela zbrali v prostorih male dvorane Kulturnega doma Polzela na   skupščini društva.

Po uvodnem pozdravu predsednice Marjane Šmajs je sledil kulturni program, ki so mu poseben čar s svojim prisrčnim nastopom dodali  otroci pevskega zbora Osnovne šole Polzela pod vodstvom Mije Novak.

Med osrednjimi točkami je bilo predstavljeno poročilo o delu društva za preteklo leto  in finančno poročilo, ki se je osredotočalo na osnovno poslanstvo društva, to je socialno varstvo prek programa skupin starih ljudi za samopomoč in medgeneracijskega centra. Poročilo o delu, finančno poročilo za leto 2023, načrt dela in finančni načrt za leto 2024 vključno z dvigom članarine za leto 2025 so bili potrjeni brez pripomb. Predsednica nadzornega odbora je podala poročilo in poudarila pozitivne vidike dejavnosti društva ter izrazila pohvalo vodstvu.

Skupščina je bila uspešno izvedena, saj je omogočila pregled dosedanjega dela in načrtovanje za prihodnost. Sodelovanje in podpora članov sta ključnega pomena za nadaljnji uspeh društva ter lokalne skupnosti. S ponosom smo ugotovili, da je za nami še eno zelo uspešno leto.


Valči Grčar

 

Oglejte si tudi