Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Podeljena športna priznanja Občine Polzela za leto 2021

V četrtek, 14. aprila 2022, je na gradu Komenda potekala podelitev športnih priznanj Občine Polzela v organizaciji Zveze športnih društev (ZŠD) Polzela in Občine Polzela.

Slovesnost je potekala v zelo sproščenem in hudomušnem vzdušju, ob prisotnosti gostov: Janeza Sodržnika, prvega podpredsednika Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in predsednika Športne zveze Ljubljana, Janeza Ovsenika, generalnega sekretarja Športne unije Slovenije, prof. dr. Maje Pajek, Vojka Arzenška, direktorja podjetja Adheziv in člana upravnega odbora Atletske zveze Slovenije, Jožeta Kužnika, župana Občine Polzela, in Miloša Frankoviča, podžupana Občine Polzela, Bernardke Sopčič, ravnateljice OŠ Polzela, in naših dveh olimpijcev Glorie Kotnik in Tima Mastnaka.

Poročna dvorana gradu Komenda je bila napolnjena do zadnjega kotička. Zbrane so nagovorili župan Jože Kužnik, Janez Sodržnik in predsednik ZŠD Polzela Ivi Kapitler. Obiskovalci so z veseljem prisluhnili tudi pogovoru z olimpijcema, ki sta iskreno spregovorila o svojih športnih uspehih in neuspehih, anekdotah ter načrtih za prihodnost.

Prejemniki bronastih plaket so: Aleksej Benjamin Derča, Aneja Jesenek Rojšek, Taja Ferlež, Domen Orož, Pia Zoja Glavnik, Jaka Cestnik,  Milan Koren, Dani Pfeifer in Nuša Železnik.

Srebrne plakete so prejeli: Zoja Avžner, Tim Jevšnik in Marko Božiček.

Podelili so tudi srebrni znak zveze za dolgoletno sodelovanje na področju športa v Občini Polzela. Prejemniki so: Jože Kotnik, Jože Krk in Tomaž Satler.

Dogodek je povezoval radijski voditelj Simon Klanfer, za glasbeno popestritev je poskrbel mladi polzelski glasbenik, roker in avtor Jan Potrč. Sledilo je nefromalno druženje v avli gradu Komenda.

Bina Plaznik

Oglejte si tudi