Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Oddaja gostinskega lokala na gradu Komenda v najem

Oddaja se gostinski lokal v pritličju gradu Komenda, Grajski trg 1, 3313 Polzela, in sicer uporaba 214,30 m2 prostorov: točilnica s kuhinjo, gostinska soba, pokrit atrij, priročno skladišče, garderoba, sanitarije za zaposlene, vinska klet in zunanji vrt, ter souporaba prostorov: sanitarije za goste, predprostor in hodnik. Lokal je usposobljen za obratovanje in je opremljen z vso potrebno opremo, ki je last Občine Polzela.

Merilo za izbor ponudnika je kakovost načrtovane dejavnosti in ponujena najemnina. Najnižja izklicna ponudbena cena – najemnina znaša 330 EUR na mesec. Najemnina se začne zaračunavati 6 mesecev od podpisa pogodbe.

Najemna pogodba se sklepa za nedoločen čas z odpovednim rokom 3 mesece. Ponudniki jamčijo za resnost ponudbe z vplačilom varščine v višini 10 % letne izklicne najemnine, tj. v višini 396,00 EUR.

Ponudniki so dolžni ponudbo oddati na obrazcu iz razpisne dokumentacije skupaj z zahtevanimi prilogami. Rok za zbiranje ponudb je vključno do 15. 4. 2022 do 10.00. Z vsemi ponudniki, ki bodo oddali popolne ponudbe, bo komisija opravila razgovor.

Ogled nepremičnine je mogoč ob predhodni najavi. Za vsa pojasnila se lahko obrnete na Damjana Jevšnika, telefonska številka: 041 657 628, e-pošta: damjan.jevsnik@polzela.si.

Damjan Jevšnik

Prijava na razpis

Oglejte si tudi