Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Nogometni prijatelji iz Srbije obiskali Polzelo

V času aktivnosti ob občinskem prazniku Občine Polzela so po letu 2019 predstavniki Velikega Gradišta ponovno obiskalo Polzelo. Nogomet in prijateljstvo je tema, ki nas je povezala do te mere, da se to v zelo prijetnem in pozitivnem duhu nadaljuje.

Po petkovem prihodu in nastanitvi v Hotelu Prebold je bila sobota, 24. septembra 2022, zelo pestra. Popeljali smo se z avtobusom in si ogledali Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije v Žalcu. Vse  skupaj bi bilo brez pike na i, če jim ne bi podarili vrčka za pivo in obiska žalske Fontane piv Zeleno zlato. Hvala tudi županu Janku Kosu, da si je vzel čas in jih ob tej priložnosti pozdravil.

Naslednja postaja je bila v Andražu nad Polzelo, kjer so si z velikim zanimanjem ogledali razstavo jabolk, ki jim jo je predstavil Konrad Brunšek. Nato smo se ustavili na Polzeli in so ob ogledu pohvalili tamkajšnjo zbirko traktorjev. Popoldne pa smo se na zelenici Nogometnega društva Polzela pomerili, kdo je trenutno v boljši formi. Rezultat 6 proti 6 ni pomemben, pomembno je, da se je tekma končala brez poškodb. Župana Dragan Milić in Jože Kužnik sta prijetno druženje izkoristila tudi za izmenjavo nekaj informacij o trenutnem stanju pri nas in po svetu.

Bili smo lepo povabljeni k njim in obisk bomo z našo ekipo nogometašev tudi izpeljali.

Ivi Kapitler

Oglejte si tudi