Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
2°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Knjižna tržnica

Z veseljem vam sporočamo, da se je v tem letu za skoraj 5% povečalo število učencev, ki so osvojili Bralno značko. K temu ste prispevali tudi vi, spoštovani starši. Za spodbujanje, spremljanje in skrbnost za branje otrok se vam zahvaljujemo. V želji, da z izmenjavo ali s podaritvijo knjig prispevamo k ohranjanju doseženih bralnih navad, vas vabimo v petek, 24. 4. 2015, v avlo šole na KNJIŽNO TRŽNICO v času med 17. in 19. uro.
Naša želja je, da prebrane knjige, ki vam že dolgo zapuščene ležijo na domačih policah, ponovno oživijo.

Zato vas vabimo, da knjige, ki jih ne potrebujete več in so primerno ohranjene, prinesete s seboj in jih odložite na pripravljena mesta:

  • KNJIGE ZA OTROKE
  • KNJIGE ZA MLADOSTNIKE
  • KNJIGE ZA ODRASLE
  • UČBENIKI, DELOVNI ZVEZKI ZA OSNOVNO IN SREDNJO ŠOLO.

 

Nato vas, skupaj z otroki, vabimo k ogledu zbranih knjig. Knjige, ki se vam zdijo zanimive in   vam zbujajo željo po branju, lahko odnesete domov. Želimo vam veliko veselja in užitkov ob branju.

 

Za otroke, tudi predšolske, bomo pripravili bralne kotičke, v katerih jim bodo starejši učenci brali zgodbice.

 

Učenci lahko v šolo prinesejo knjige in učbenike tudi v tednu med 21. 4. in 24. 4. 2015. Oddajo jih razrednikom ali knjižničarki.

 

Ob obisku knjižne tržnice, lahko v zabojnik na vhodu na šolsko igrišče oddate tudi stari papir.  Zbrana sredstva bomo  namenili za pomoč pri nakupu šolskih potrebščin učencem iz družin z najnižjimi dohodki.

 

Veselimo se knjižnega druženja z vami in vašimi otroki in vas lepo pozdravljamo.

 

 

mag. Francka Mravlje, ravnateljica

Polona Bornšek, knjižničarka

Oglejte si tudi