Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
10°C
0°C

Evropski dan civilnega prava

Evropska komisija in Svet Evrope sta leta 2003 odločila, da naj bo okoli 25. oktobra v vseh državah članicah EU en dan posvečen dnevu civilnega prava. Temeljni namen tega dneva je, da se evropski državljani seznanijo s civilnim pravom in da bi le-to postalo dosegljivo vsem državljanom. Glede na to, da je civilno pravo prisotno v vsakdanjem življenju državljanov z delovno-pravnimi razmerji, porokami, ločitvami, dedovanjem, izmenjavo blaga ali storitev, je potrebno zagotoviti, da bo to enako dostopno vsem ne glede na kraj bivanja.

V »Evropski dan civilnega prava« se v zadnjih letih vključujejo tudi slovenski notarji, ki vam bodo 26. oktobra 2017 v času uradnih ur (od 9. do 12. ure in od 13. do 16. ure) na voljo za odgovore na vsa vaša vprašanja, ki jih imate v zvezi z dedovanjem, oporokami, nepremičninami in ostalimi zadevami, ki se nanašajo na vaše premoženje.

Oglasite se v eni od najbližjih notarskih pisarn in spoznajte, kaj lahko notar naredi za vas.

Vir: Notarska zbornica Slovenije

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Rudolf Jurgec 28. 10. 2017

Dan mrtvih je pred nami : V imenu ekološkega društva vas vljudno prosimo, da te dni mislite na tiste, ki ne bojo mogli prižgati svojcem , da jim po svojih močeh priskočite na pomoč, ter darujete tako, da prižgete vi in vaše družine eno svečko manj in tako prispevate tudi EKOLOGIJI in zmanjšanju emisij v zraku. Te dni pričakujte veliko onesnaženje zraka. Prosimo vas, da upoštevate vsa ekološka navodila in tako prižgete svečko manj ta dan , ter prižgete tudi kako skozi leto ! Naj počivajo v miru ! 0ktober 2017 .

Digitalni marketing v Slovenij