Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Jesenska zbiralna akcija odpadnega papirja uspešno zaključena

V mesecu oktobru je na šoli potekala zbiralna akcija starega papirja, na kateri so se naši učenci in učenke odlično izkazali. Skupno smo zbrali 4366,45 kg odpadnega papirja.

Ekipa učencev 8. in 9. razreda in hišnik gospod Vinc Javornik so prevzemali star odpadni od staršev, ga stehtali in odložili v zabojnik.

Oddelki so v zbiranju odpadnega papirja tudi tekmovali, zato je prav, da razglasimo zmagovalce. Največ papirja so ob pomoči staršev zbrali učenci 1. b razreda. Zbrali so 919 kg papirja in si prislužili ogled Botaničnega vrta v Pivoli pri Mariboru. Obiskali ga bodo spomladi. Drugo mesto so si prislužili učenci 3. b s 688, 5 kg zbranega papirja. Učenci 6. b so zbrali 542, 4 kg in zasedli 3. mesto.

Zahvaljujemo se vsem učencem, ki so pomagali pri tehtanju in zbiranju odpadnega papirja. Z vašo pomočjo smo delo lažje in hitreje opravili. Zahvaljujemo se tudi vsem staršem in krajanom, ki so papir pripravili za oddajo in ga dostavili do šole.

Novo akcijo zbiranja starega papirja bomo izpeljali spomladi, zato vas že sedaj nagovarjamo, da čez zimo pridno zbirate papir.


O porabi zbranega denarja se bodo odločili učenci.


Hvala vsem, ki ste prispevali odpadni papir. Opravili ste dobro delo in prispevali k razbremenitvi okolja.


vir: OŠ Kajetana Koviča Poljčane


Oglejte si tudi