Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na brezplačno izobraževanje - Lahko vabilo napiše umetna inteligenca?

Spoštovani,

 

Vabimo vas, da se nam v petek, 26. 5. pridružite na brezplačnem izobraževanju, kjer bomo raziskovali ključne teme rezervacijskih portalov, uporabe umetne inteligence v turizmu ter pomena podnebnih sprememb v naši panogi.

 

Na tem dogodku bomo pridobili vpogled v vlogo rezervacijskih portalov in njihov pomen pri privabljanju obiskovalcev iz celega sveta. Odkrili bomo tudi, kako umetna inteligenca optimizira poslovanje in izboljšuje izkušnje strank.

Poleg tega bomo razpravljali o izzivih, s katerimi se soočamo zaradi podnebnih sprememb, in pomenu trajnostnega turizma. Skupaj bomo iskali inovativne rešitve za ustvarjanje bolj trajnostne prihodnosti v turistični industriji.

 

 Pridružite se nam na tem navdihujočem dogodku, kjer boste imeli priložnost spoznati vrhunske strokovnjake, izmenjati izkušnje in pridobiti nove vpoglede za vaše poslovanje v turizmu.

Prosimo, potrdite svojo udeležbo tako, da nam odgovorite na ta e-mail.

 

Veselimo se srečanja z vami in skupnega odkrivanja novih priložnosti v turizmu.

 

Ali ste vedeli? 

Da je zgornji tekst v celoti napisala umetna inteligenca - Chat GPT, o katerem bo tekla beseda v petek?

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste že potrdili svojo udeležbo, vse ostale pa prosimo, da to storite čimprej. Usposabljanje ni namenjeno le nastanitvenim ponudnikom, saj bo predstavljena umetna inteligenca, ki vam lahko olajša pisanje tekstov oziroma vam ponudi ideje. Prav tako bomo prisluhnili predavanju o podnebnih spremembah in ogljičnem odtisu - temah, ki sta v današnjem času še kako pomembni.


Se vidimo v petek, 26. 5. ob 10. uri v Christianini sobi Dvorca Trebnik!

 

Oglejte si tudi