Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Vabilo na B2B srečanje v okviru Partnerstva za Pohorje

Spoštovani ponudniki,

v okviru aktivnosti Partnerstva za Pohorje je prišlo do pobude za srečanje ponudnikov nastanitvenih kapacitet ter turističnih agencij z območja Destinacije Pohorje.



Ker je dejavnost turizma v trenutni situaciji močno prizadeta, si želimo, da se ponudniki nastanitvenih kapacitet in turistične agencije spoznate ter sklenete sodelovanja že za letošnjo poletno sezono, ko bo najbrž še vedno v ospredju slovenski gost.



Zato vas vabimo na B2B srečanje, ki bo v četrtek, 27. maja 2021 od 14. do 19. ure potekalo v prostorih Pohorje Village – Wellness & Spa Resort, Hočko Pohorje 133, 2311 Hoče (bivši Hotel Bolfenk).




Na srečanju boste lahko predstavnikom vodilnih destinacij in lokalnih incoming turističnih agencij z območja Destinacije Pohorje predstavili svojo ponudbo, ki jo bodo lahko v nadaljevanju vključili v turistične pakete in promocijo v okviru poletne in jesenske sezone 2021.



Partnerstvo za Pohorje je skupaj s ključnimi deležniki že v lanski poletni kampanji Pohorje 365 pokazalo, da lahko preboj na Pohorju dosežemo le združeni.

Želimo si, da bi vas naše povabilo nagovorilo in se boste srečanja udeležili.



Za vse dodatne informacije glede srečanja, smo vam v ekipi Turistične destinacije Rogla-Pohorje še na voljo. Vas pa prosimo, da odločitev o udeležbi sporočite do četrtka, 20. maja do 14. ure in sicer koordinatorici Partnerstva za Pohorje, Klavdiji Gornik, na elektronski naslov Klavdija.GORNIK@rra-podravje.si .



Udeležba je možna do zapolnitve prostih mest, saj bomo morali upoštevati omejitve v skladu s trenutnimi ukrepi.




V želji po skupnem ustvarjanju uspešnih zgodb s Pohorja, vas lepo pozdravljamo!

Oglejte si tudi