Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

ANKETA ZA PREBIVALCE DESTINACIJE ROGLA-POHORJE

Turistična destinacija Rogla-Pohorje (TDRP) je z vključitvijo v Zeleno shemo slovenskega turizma vstopila na pot trajnostnega razvoja in je prejemnica znaka Slovenia Green Destination GOLD. Med pomembne aktivnosti obnovitve znaka sodi tudi pridobitev podatkov s strani različnih deležnikov: prebivalstva, obiskovalcev in turističnega gospodarstva.

 

Prebivalci občine Oplotnica ste ključni deležnik razvoja turizma v destinaciji, zato je vaš odnos do turizma zelo pomemben. Anketo, v kateri nam boste zaupali vašo oceno trenutnega stanja, lahko izpolnite v fizični obliki in jo vrnete na naslov: LTO Rogla-Zreče, Cesta na Roglo 13b, 3214 Zreče ali pa nam odgovore, za katere boste potrebovali zgolj nekaj minut, zaupate TUKAJ.

Izpolnjena anketa, ki jo potrebujemo do konca leta 2021, bo pripomogla k boljšemu razumevanju kakovosti trajnostnega poslovanja destinacije in k razvoju zelenega turizma.

 

Za vašo dragoceno pomoč pri oblikovanju boljše skupne prihodnosti, se vam iskreno zahvaljujemo. Ker nam je mar za vašo mnenje.

S skupnimi močmi lahko naša destinacija postane še bolj zelena.

 

Ekipa TDRP

Oglejte si tudi