Logo MojaObčina.si
JUTRI
30°C
14°C
SRE.
32°C
16°C
logo_ktv_oplotnica
Kultura, Film in video, Fotografija, Družba in javne storitve, Društvo, Lokalni medij

KTV OPLOTNICA

Odprto

Danes 09.00‒17.00
Ponedeljek 09.00‒17.00
Sreda 09.00‒19.00

Predstavitev

Društvo kabelske televizije Oplotnica: Skupaj postajamo vedno boljši

Leto je naokoli in zopet ima KTV Oplotnica ogromno novosti. V preteklem letu smo bili zelo pridni, saj smo pridobili upravljavca našega sistema (CATV Selnica - Ruše d.o.o.), ki bo poskrbel za še boljši sprejem televizijskega signala, kot tudi za vse druge multimedijske storitve na sistemu KTV Oplotnica.

Podjetje ima v lasti Društvo za KRS iz Selnice ob Dravi, torej je strategija podjetja drugačna od drugih podjetij, saj so na prvem mestu uporabniki. Vendar pa je kot vsak začetek tudi ta težak. Namreč kot je že znano je potrebno na terenu zamenjati vso strojno opremo (ojačevalce), ter ponekod tudi kable, ki so poškodovani ali dotrajani. Zato morajo uporabniki sistema KTV razumeti, da je med vzdrževanjem moten sprejem storitev KTV. Seveda pa ko bo nadgradnja sistema dokončana, bo pri v našem sistemu na voljo več kot 170 digitalnih programov, 40 analognih, internet ter telefonija. Možno bo vezava na trojček (internet, televizija, telefonija), ki bo cenovno zelo ugoden glede na druge ponudnike. Seveda pa ne pozabite, da če imate priključek KTV imate tudi interni kanal KTV Oplotnica, ki je glavni vir lokalnih informacij in ga pri drugih operaterjih ne morete spremljati.

Kot programski del (interni kanal) pa se trudimo, da bi snemali vse kvalitetnejše, saj bomo z novim operaterjem na voljo v 16.000 gospodinjstvih kot lokalni program, kar pa za nas zahteva, da posodobimo celoten naš program (vizualni izgled ter spored vsebin). Seveda se trudimo, da bi pridobili vsaj dve ekipi za teren, torej dva snemalca ter dva novinarja. Če bi kogarkoli zanimalo oz. če bi kdor koli bil pripravljen pomagati pri nastajanju našega programa, naj pokliče na 040 379 509 ali pa piše na info@ktv-oplotnica.si. Tekom leta, bomo tudi poskusili pridobiti novo opremo (kamere, luči, stojala,…) s pomočjo katere bomo pričeli ustvarjati informativne oddaje kot tudi druge vrste oddaj. Seveda pa smo tudi obnovili naše prostore KTV Oplotnica. Trenutno se še preureja studio, pisarna oz. režija pa je že obnovljena, da je ta bolj prijazna našim obiskovalcem. Trenutno se lahko vsako sredo, od 9. ure do 18. ure v naših prostorih na Prešernovi cesti 11 (Gasilski dom PGD Oplotnica), posvetujete glede novih storitev ter napak na sistemu.

"Pri uspehu gre v glavnem za to, da vztrajamo tudi po tem, ko so ostali obupali."

(William Feather)

 

Zadnje vsebine