Logo MojaObčina.si

Oplotnica

JUTRI
31°C
16°C
PON.
34°C
16°C

V Oplotnici praznujemo Dan državnosti

Organizator: KULTURNO DRUŠTVO SONUS
Kontaktni podatki organizatorja: Davor Leskovar.
Vstopnina: Vstop prost

Spoštovani Slovenci in Slovenke! 25. junija 1991 je Slovenija postala samostojna država. Državni praznik je poseben dan, prazničen dan, ko praznujemo nekaj posebnega. Pridružite se nam ob praznovanju 31 let obstoja nase prelepe države.

V Oplotnici bomo Dan državnosti obeležili v petek, 24.06.2021 ob 18.00 uri v Kulturno-turističnem centru Oplotnica na Goriški cesti 4 v Oplotnici, s prireditvijo, ki jo organizirajo Kulturno društvo SONUS, Občina Oplotnica ter lokalna društva. Organizatorji pripravljamo pester kulturno-umetniški program. Nastopili bodo: Žana Višnar, Vokalna skupina SONUS, Glasbena šola Slovenska Bistrica, Osnovna šola Oplotnica, Pohorske dekline, Oktet Lipa Kebelj, Triotlon (Neja Skrbiš, Živa Skrbiš, Jože Pongračič) in Nik Obrul.   

Veseli bomo vašega obiska v Oplotnici, zakladnici edinstvenih naravnih in kulturnih doživetij! https://www.rogla-pohorje.si/sl/destinacija/oplotnica/. Po prireditvi so nastopajoči in obiskovalci vabljeni na druženje ob kozarcu vina in kulinaričnem razvajanju lokalnih društev. Se vidimo v petek!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi