Logo MojaObčina.si

Oplotnica

DANES
24°C
12°C
JUTRI
26°C
13°C

"Jodoci cultura" - Joštova kultura

1333
Organizator: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO ZBOR MARIJE ZAVETNICE NA PRIHOVI
Deli

Lepo vabljeni na koncert iz cikla Joštova kultura, ki ga KUD Zbor Marije Zvetnice na Prihovi prireja tradicionalno ob prazniku sv. Martina. Koncert bo potekal v podružnični cerkvi sv. Jošta v Vinarju.
Poleg domačih pevskih sestavov (MePZ Marije Zavetnice, moški ter otroški pevski zbor), bo v gosteh Mešani pevski zbor Georgios iz Pirana.
Zbor deluje pod vodstvom Danijela Grbca, njihovo udejstvovanje pa zajema vse od petja pri svetih mašah in cerkvenih praznikih, do izvajanja skladb Tartinija, Mozarta ter slovenske, istrske in dalmatinske pesmi, s katerimi se predstavljajo tudi v tujini.
Tudi za tokratno Joštovo kulturo so pripravili pester program sakralnih in posvetnih skladb, ki nam jih bodo predstavili. 
Skupaj z vami komaj čakamo, da skupaj doživimo koncertno popoldne pri sv. Joštu in prisluhnemo gostom s slovenske obale.

Več o gostujočem zboru: http://www.zpzp.si/work/mesani-pevski-zbor-georgios-piran/

Vljudno vabljeni, da sobotno popoldne doživite najprej kulturno potem pa tudi ob druženju pod šotorom, kjer bo poskrbljeno tudi za jedačo in pijačo. To bo krasen uvod v martinovanje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi