Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
6°C
JUTRI
26°C
8°C
Oceni objavo

Prijazna dejanja v poslovnem svetu članov Kluba poslovne odličnosti

Na Dolenjskem, v Beli krajini in zadnje leto tudi v Posavju, se člani Kluba poslovne odličnosti že 24 let trudimo slediti trendom: kako postati še boljši, najboljši. V ta namen se dodatno izobražujemo in za nami je eden takšnih dnevov, ki smo ga namenili nasmehu in prijaznosti. Predsednica Kluba Poslovne Odličnosti, Maja Fink, je poudarila: "Prijaznost, spoštovanje in odgovornost so ključne sestavine uspešnega poslovanja. Naša vizija je ustvariti okolje, kjer se ljudje počutijo cenjeni in spoštovani." Z nami sta bila tudi Metka Resnik, prejemnica Adma odličnosti 2023 in Franc Bogovič, evropski poslanec.

Med vrhunci dogodka je bila okrogla miza, na kateri so članice kluba, uspešne poslovne ženske razpravljale o vplivu vrednot na uspešno poslovanje. Sodelovale so: Anja Jarc Petrovič, Vesna Draginc, Sabina Gosenca, Mojca Šikonja, Monika Žokalj in Barbara Fortuna Zore. Vodenje okrogle mize je izvedla predsednica kluba, Maja Fink, ki je uspešno moderirala in omogočila plodno izmenjavo mnenj ter idej. Razprava je odprla dragocen vpogled v konkretne prakse, ki gradijo trajne in uspešne organizacije ter poudarila pomembnost vrednot v poslovnem okolju.

Priznana strokovnjakinja Polona Požgan nas je navdušila s svojim predavanjem o pomenu prijaznosti v poslovnem svetu. S svojimi besedami nam je odprla oči o tem, kako je prijazno biti prijazen. Njena modrost in izkušnje so zagotovo prinesle novo perspektivo vsem udeležencem, in verjamemo, da bodo njene smernice postale dragocen vir navdiha za vse nas v naših poslovnih prizadevanjih. Anja Kramar je s svojim glasbenim nastopom prispevala k prijetnemu vzdušju. Ob klavijaturi jo je spremljal virtuoz Jernej Šuštaršič, kar je ustvarilo čarobno glasbeno kuliso, ki je dodala poseben čar dogodku.

Celodnevni dogodek smo v celoti soustvarili člani sami. Brez naših donatorjev in sponzorjev pa dogodkov kot je bil ta, ne bi mogli uresničiti. Hvala vsem! Skupaj smo dokazali, da je prijaznost, vzajemno spoštovanje in strast do soustvarjanja ključ do uspeha v poslovnem svetu.


Besedilo: Odnosi z javnostmi

Foto: Nik iz Billboard Klemen Bec, s. p.

Oglejte si tudi