Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
15°C
PET.
26°C
14°C
HOČEVAR, PODJETJE ZA ŽIVILSKO INDUSTRIJO IN TRGOVINO, D.O.O.
Trgovina

HOČEVAR, PODJETJE ZA ŽIVILSKO INDUSTRIJO IN TRGOVINO, D.O.O.

Predstavitev

HOČEVAR d. o. o. je proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje, ki deluje na področju živilsko predelovalne industrije. Podjetje se je razvilo na podlagi dolgoletnih izkušenj družinskega podjetja.

Sodobna proizvodnja in vrhunska kakovost izdelkov nam omogočata, da smo eden izmed vodilnih podjetij na svojem področju. Ponosni smo, da lahko kakovostno zadovoljimo potrebe poslovnih partnerjev in ostalih deležnikov v podjetju.

Naš koncept za trajnostno prihodnost je v skladu z družbenimi, socialnimi, okoljskimi in gospodarskimi standardi. V tem duhu delamo in živimo skupaj z našimi partnerji in zaposlenimi.

Politika podjetja je usmerjena v upoštevanje in izpolnjevanje interesov vseh deležnikov podjetja. Z vsemi nam je uspelo vzpostaviti trdne vezi, ki temeljijo na zaupanju in izkušnjah. To nam predstavlja osnovo za proizvodnjo kakovostnih izdelkov in storitev, ki so ključ za izzive sedanje globalne živilsko predelovalne industrije.

Inovativni koncepti in ravnanje so naše vodilo. Nadaljnja rast želimo doseči z vlaganji v proizvodne zmogljivosti ter posodabljanjem in širjenjem naše dejavnost na področju razvoja in nabora izdelkov, svetovanja kupcem, optimizacije poslovnih procesov in uporabe okolju prijazne tehnologije.

 

Poslanstvo:

Hitro smo ugotovili kje je oskrba živilsko predelovalne industrije pomanjkljiva, česa primanjkuje in kateri proizvodi ne zadovoljujejo visoko razvite tehnologije in kakovosti končnih izdelkov.

Zato smo dejavnost podjetja usmerili v proizvodnjo in prodajo naravnih črev, umetnih ovitkov govejega in svinjskega cepljenca, kož ter raznih dodatkov za živilsko predelovalno industrijo.

 

Vizija

Ničesar ne prepuščamo naključju, zato našim strankam omogočamo celovito oskrbo blaga in storitev.

V naslednjih desetih letih želimo postati »prva izbira mojstrov« na področju oskrbovanja z govejim in svinjskim cepljencem, kožami, usnjem, naravnimi črevi in umetnimi ovitki na vseh trgih evropske unije in držav bivše Jugoslavije.

HOČEVAR, PODJETJE ZA ŽIVILSKO INDUSTRIJO IN TRGOVINO, D.O.O. HOČEVAR, PODJETJE ZA ŽIVILSKO INDUSTRIJO IN TRGOVINO, D.O.O. HOČEVAR, PODJETJE ZA ŽIVILSKO INDUSTRIJO IN TRGOVINO, D.O.O.