Oceni objavo

20 let RK Nazarje

22. 4. 2023 smo obeležili 20. let delovanja ženskega rokometa v Nazarjah. Dogodek je bil odlično organiziran in obiskan. Z otvoritvijo smo začeli ob 14.30, ko so mlajše deklice B odigrale prvenstveno tekmo z vrstnicami iz Krke Novo mesto. Vse skupaj se je nadaljevalo s krajšimi medsebojnimi tekmami deklic iz Nazarij, Gornjega Grada, Luč in Rečice. Naše najmlajše sta poleg trenerjev animirali bivši slovenski reprezentantki, Maja Šon Užmah in Sanja Gregorc. Višek dogodka je bil odigrana tekma kadetinj z bivšimi nazarskimi rokometašicami. Da je na igrišču potekalo vse po pravilih, so poskrbeli sodniki, ki so bili v preteklosti močno vpeti v delovanje kluba: g. Darko Repenšek, g. Marjan Hanžeković in g. Marko Grudnik. Med odmorom sta popestrili program pevki in bivši rokometašici Mojca Bitenc Križaj in Manja Vačovnik. Zahvale za delo v klubu so prejeli vsi nekdanji predsedniki kluba, za življenjsko delo pa smo se zahvalili ge. Sandi Djujić. Celoten dogodek je povezoval legendarni komentator rokometnih tekem, g. Ivo Milovanović. Nekaj besed je spregovorila tudi nekdanja kapetanka slovenske ženske rokometne reprezentance, ga. Branka Mijatović.

Uspešno smo zaključili licitacijo dresa trenutno najboljše slovenske rokometašice, Ane Gros, za katerega smo iztržili 2002 evra. Dres je šel v roke podjetja Silco d. o. o.

Vzporedno smo dogodek popestrili z dogajanjem pred telovadnico, kjer je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo, najmlajši so se razveselili maskote RZS muce Mete, na srečolovu smo poskrbeli za zanimive nagrade, najzvestejši pripadniki kluba pa so si kupili majice RK Nazarje.

Vseskozi so bili prisotni tudi mediji. Snemala nas je VTV, kanal V ŽIVO, prisotne so bile tudi Savinjske novice.

Prispevek si lahko ogledate na povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=ZLvc8yDKGi8

Dogodek je bil dobro sprejet med obiskovalci in upamo, da bomo s tem spodbudili še kakšno mlado rokometašico, da se nam v bodoče pridruži na treningih.

Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki ste kakor koli prispevali, da je dogodek tako lepo uspel. Hkrati pa zahvala tudi vsem sponzorjem, ki omogočate, da je v Zgornji Savinjski dolini spet vse bolj prisoten ženski rokomet.

Več utrinkov si lahko ogledate na povezavi.

(vir: rknazarje.si)

Oglejte si tudi