Logo MojaObčina.si

Mozirje

DANES
14°C
-4°C
JUTRI
18°C
-5°C

Predstavitev knjige Starodavna umetnost zdravljenja

1604
Organizator: OSREDNJA KNJIŽNICA MOZIRJE
Vljudno vas vabimo na predstavitev knjige

Starodavna umetnost zdravljenja - tradicionalna evropska medicina

avtorjev Veronike in mag. Uroša Plantana,

v petek, 17. marca 2017, ob 18. uri v Galeriji Mozirje.

V svoji najnovejši knjigi avtorja predstavljata model tradicionalne medicine, ki pove, zakaj zbolimo in kako ozdravimo. V njej so predstavljeni vzroki bolezni, kar nam daje izjemno moč, da življenje vzamemo v svoje roke in udejanjimo spremembo v pravo smer.

Knjiga je rezultat dela, raziskovanja, opazovanja in zdravljenja ljudi, še posebej na njuni kliniki, ki sta jo Veronika in Uroš Plantan ustanovila v Egiptu. Gre za uporaben priročnik, ob katerem pa avtorja poudarjata, da samo branje ne bo privedlo do bistvene razlike stanja, nujna so dejanja, le-ta nas popeljejo v pravo smer življenja.

Veronika in Uroš Plantan sta raziskovalca, poznavalca in izvajalca tradicionalne evropske medicine. Potujeta po svetu in primerjata evropsko izročilo zdravljenja z drugimi tradicijami, ter odkrivata, kako učinkovito pozdraviti tudi najhujša bolezenska stanja. Svoje zadnje raziskovanje sta izvajala v Egiptu, kjer sta v majhnem kraju blizu Asuana ustanovila kliniko za lokalno prebivalstvo. Po vrnitvi v Slovenijo sta se odločila, da svoje znanje pred novim potovanjem predata vsem, ki to želijo.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!