Logo MojaObčina.si

Mozirje

DANES
5°C
-9°C
JUTRI
7°C
-7°C

Predavanje Rajka Škariča Skrivnost je v odnosu

1699
Organizator: OSREDNJA KNJIŽNICA MOZIRJE

Vljudno vas vabimo na predavanje

Rajka Škariča

SKRIVNOST JE V ODNOSU

v torek, 10. oktobra 2017, ob 18. uri v Galeriji Mozirje.

Rajko Škarič je predavatelj v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave, s katerim Združenje za obuditev celostnega človeka že od leta 2005 na osnovi raziskovanja, primerjanja in povezovanja ozavešča ter seznanja slovenski in širši prostor z nujnostjo spremembe odnosa do sebe, sočloveka in narave. Skupni imenovalec projekta je ozaveščanje o odnosu do sebe, ki oblikuje naš odnos do vsega, kar nas obdaja.

Posvečenost, zbranost, koncentracija, notranji mir, razsodnost, prištevnost … Vse te besede poskušajo opredeliti največje bogastvo, ki ga človek kadarkoli, od rojstva do smrti, poskuša doseči. Tedaj človek lahko ljubi sebe, sočloveka, naravo. Pomeni, da ljubi stvarstvo; tedaj je stopljen v stvarstvu. Otrok začuti in z ljubeznijo vpija starša, ko se mu ta preda s posvečenostjo, zbranostjo in notranjim mirom; partner partnerja ravno tako in vsi ostali v medsebojnih odnosih enako. In zakaj je to brezplačno bogastvo tako težko doseči?

Predavanje organizira Združenje za obuditev celostnega človeka v sodelovanju z Osrednjo knjižnico Mozirje in Prostovoljnim gasilskim društvom Mozirje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!