Logo MojaObčina.si
DANES
4°C
1°C
JUTRI
13°C
5°C
Oceni objavo

Projekt PONI (Razvojni center Novo mesto)

Spoštovani,

Z veseljem vas obveščamo, da smo ponovno pričeli z izvajanjem projekta PONI JV Slovenija. Prosimo vas, da na svojih spletnih straneh in družbenih omrežjih objavite novico o odprtem javnem razpisu za vključitev potencialnih podjetnikov v projekt, ki je objavljen na naši spletni strani. Projekt je zanimiv za vse vaše občane, ki se na podjetniško pot šele odpravljajo, potrebujejo pa finančno, svetovalno in mentorsko podporo pri razvoju svoje poslovne ideje in ustanovitvi poslovnega subjekta.

V okviru projekta potencialne podjetnike v Razvojnem centru Novo mesto redno zaposlimo za obdobje 4 mesecev in jih v tem času vključimo v celostni program podjetniških usposabljanj. V projekt bomo v okviru tega razpisa vključili 11 potencialnih podjetnikov z bivališčem v občinah JV regije in jih pripravili na ustanovitev in uspešno delo v lastnem poslovnem subjektu. V okviru projekta bomo do leta 2028 skupno izvedli podjetniška usposabljana za deset skupin in na ta način 106 udeležencem omogočili lažji prehod v podjetništvo oz. jih finančno in mentorsko pri tem podprli.

Informacija o možnosti vključitve v projekt bo dobrodošla za marsikoga, ki pri prehodu na samostojno podjetniško pot potrebuje nekaj spodbude in pomoči (finančne, svetovalne in mentorske).

Predlog vsebine novice je podan v prilogi, slika pri novici je logotip projekta.

Najlepša hvala in lep pozdrav,

 

mag. Vesna Čolič

vodja projektov

Razvojni center Novo mesto I Development Centre Novo mesto ltd.

Podbreznik 15 I 8000 Novo mesto I SI I 041 325 722 I www.rc-nm.si

Oglejte si tudi