Logo MojaObčina.si

Mislinja

DANES
12°C
1°C
JUTRI
2°C
-9°C
1665

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Velenje

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že 13 let deluje na trgu dela in  ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Prvič letos jih bomo ustvarjali tudi v Velenju in sicer v sredo, 13. septembra med 10.00 in 18.00 v Centru Nova, kjer boste imeli priložnost priti še korak bližje, do vaše sanjske zaposlitve. Izkoristite priložnost in obiščite karierni sejem MojeDelo.com v Velenju!

 

Kaj vam karierni sejem ponuja?

 

-          Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom. Tak način iskanja zaposlitve je primeren tako za prve iskalce zaposlitve, ki se šele spoznavajo s trgom dela, kot tudi za tiste, ki iščejo novo ali boljše delovno mesto. Obiskovalci se na ta način iz prve roke seznanijo z delovnim okoljem podjetij in vzpostavijo neposreden stik z osebami, ki so odgovorne za selekcijo novih kadrov. Pridite pripravljeni in navdušite delodajalce.

 

-          Karierno svetovanje.  Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata in kateri so odločilni kriteriji, ki nam povečajo možnost, da pridobimo želeno zaposlitev.

 

-          Karierna predavanja. Karierna predavanja. Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.

 

-          Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.

 

-          Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna za poslovno komunikacijo. Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa vam jo bomo posredovali na vaš elektronski naslov.

 

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Velenje

Sreda, 13. 9. 2017 med 10.00 – 18.00, Center Nova

Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so popolnoma brezplačne.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!