Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Prenovljeni prostori kuhinje v Osnovni šoli Mislinja

V začetku marca je Občina Mislinja predala namenu prenovljene prostore kuhinje v Osnovni šoli Mislinja.

Ena dolgo pričakovanih in hkrati največjih investicij lanskega leta, ki je bila zaradi prostorske stiske in opozoril zdravstvene inšpekcije nujno potrebna, je bila skrbno načrtovana po standardih za varno hrano (HACCP).

Vrtec, ki je bil vrsto let urejen v kletnih prostorih šole, smo preselili v stanovanjski blok v Šentlenartu in tako povečali kuhinjske prostore ter prostore jedilnice. Uredili smo nove komunikacijske prostore za osebje, zamenjali tehnološko opremo, vzpostavili sodoben sistem za prezračevanje in hlajenje prostora, zamenjali posamezno stavbno pohištvo ter uredili zunanji prostor za dostavo hrane v šolo.

Zmogljivost šolske kuhinje je zasnovana tako, da bo hrano v njej mogoče pripraviti tudi za otroke načrtovanega, novega vrtca.

Radi bi se zahvalili kuharjem, učiteljem in strokovnemu osebju Osnovne šole Mislinja, da so bili v času prenove strpni in so učenkam in učencem zagotavljali kakovostne obroke ter skrbeli, da so se otroci ob jedi počutili prijetno.

Ker kuhinja velja za enega izmed osrednjih prostorov vsakega doma, učenkam in učencem ter zaposlenim v Osnovni šoli Mislinja želimo, da bi prenovljeni prostori zanje prav tako postali središče domačnosti in prijetnega počutja.

Oglejte si tudi