Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

Rekordna uporaba ona-on.com v 2015

Ljubezen prek spleta na steroidih!
V iztekajočem letu se je na največji slovenski spoznavni portal ona-on.com pridružilo 30.573 novih uporabnikov, skupno pa je samskih, ki iščejo sorodno dušo že več kot 156.000.

Medsebojno so si poslali kar 10,5 mio sporočil, ki so jih izmenjali v 4,3 mio pogovorih.

Zabeležili smo 21 mio ogledov profilov, 390.000 všečkanj profilov ter rekordnih 81.000 dogovorov za zmenke!

Uporabniki so objavili 130.500 novih fotografij, ter prejeli nanje več kot 71.000 komentarjev.

In najpomembnejše? Z ona-on.com se je v iztekajočem letu 2015 odjavilo 2.618 uporabnikov, ki so navedli, da so na ona-on.com spoznali svojo simpatijo in se zato poslavljajo, kar pomeni tudi rekordnih 1.309 novih parov!

Najbolj vroča samska ona & on v 2015

Najbolj mična gospodična, imenujmo jo Mojca, ki si jo je ogledalo več kot 16.700 moških je 31-letna rjavooka in plavolasa Ljubljančanka, ki še nima otrok, z magistrsko izobrazbo, povsem običajnimi hobiji, objavljenih pa ima tudi 6 simpatičnih fotografij. Poleg tega, da je Mojca zelo komunikativna, njen profil odlikujejo realna pričakovanja glede bodočega partnerja, kar je pravi recept za uspeh.

Največkrat obiskan moški, imenujmo ga Marko, je 50-letni, modrooki, srednješolsko izobraženi Ljubljančan, atletske postave (ločen, že ima otroke), ki ima objavljenih tudi 10 všečnih fotografij. Marko je smučar, ljubitelj živali, odlikujejo ga jasna pričakovanja glede bodoče partnerice. Njegov profil je brez slovničnih napak, razkriva artikuliranost in urejenost.

Samski, pa še niste na ona-on.com?

 Zasebni stiki na ona-on.com so v strmem porastu, poiščite svojo sorodno dušo tudi vi, izbire je za vsakogar več kot dovolj!

Izkoristite brezplačni preizkus, tako da ob registraciji vpišete promocijsko kodo "VseNaj2016" (ali kliknite tukaj), če pa ste že registrirani na ona-on.com, lahko ob plačilu članstva vpišete promocijsko kodo "Srecno2016" (ali kliknite tukaj) in uveljavite 50-odstotni novoletni superpopust na vse članarine!


Imate samske prijatelje?

Če imate samske prijatelje, ki bi jim želeli podariti ljubezen, vam omogočamo, da postanete njihov Kupid – večno vam bodo hvaležni.
Preverite izvirno darilo tukaj.

Oglejte si tudi