Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
NED.
12°C
-0°C
Oceni objavo

Karierni sejem MojeDelo.com v Velenju

Največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com že vrsto leto organizira največje karierne dogodke v Sloveniji – regionalne karierne sejme, na katerih želimo iskalcem zaposlitve omogočiti lažji neposreden dostop do delodajalcev v posameznih regijah in ovreči mit, da se večina zaposlovanja dogaja le v prestolnici. Sejmi so odlična priložnost za mlade, ki vstopajo na trg dela, da dobijo potrebne informacije o trgu dela, veščinah, ki jih bodo potrebovali, in usmeritve, s katerimi bodo dobili pomembno prednost pred konkurenco.
OBIŠČITE NAS 29. novembra, MED 10. IN 18. URO, V CENTRU NOVA IN KNJIŽNICI VELENJE.
ZAKAJ BI BIL OBISK SEJMA KORISTEN?
1. Spoznavanje potencialnih delodajalcev
Na sejmu bomo gostili več kot 30 podjetij, ki v tem trenutku iščejo nov kader. Obiskovalci se bodo lahko pogovorili s kadroviki, ki odločajo o zaposlovanju v teh podjetjih, jih spoznali kot delodajalce (kakšno delovno okolje in druge ugodnosti ponujajo kandidatom, kaj pričakujejo od njih in kaj poveča možnosti kandidata za zaposlitev v njihovem podjetju).
2. Karierno svetovanje
Obiskovalcem bomo na sejmu omogočili pogovor s strokovnjakom, ki jim bo svetoval, kako nastopiti na trgu dela, kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalec vidi kot ustreznega kandidata, in kateri so odločilni kriteriji, ki nam povečajo možnosti, da dobimo želeno zaposlitev.
3. Karierna predavanja
Zgodbe navdušujejo posameznike. Na sejmu bomo organizirali različna predavanja s področja iskanja zaposlitve, predstavitve poklicev in možnosti za zaposlovanje.
4. Foto kotiček
Življenjepis je prodajno gradivo iskalca zaposlitve. Vsak učinkovit življenjepis potrebuje dobro fotografijo kandidata, na podlagi katere si kadrovik bolje predstavlja, kakšna oseba se mu želi predstaviti. A fotografije v večini življenjepisov so vse prej kot primerne. Na sejmu omogočamo brezplačno portretno fotografiranje.

Več informacij o razstavljavcih in programu najdete na http://www.kariernisejem.com

Oglejte si tudi