Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
4°C
ČET.
16°C
4°C
Oceni objavo

Odpoved dveh največjih letnih prireditev v Občini Miren-Kostanjevica

Z obžalovanjem, a premišljeno, smo se v danih razmerah odločili za odpoved dveh največjih letnih prireditev, Prvomajskega praznovanja v Opatjem selu in Praznika špargljev v Orehovljah.

 

Kljub pričakovanim skorajšnjim sprostitvam omejitev gibanja, kot posledici uspešnega obvladovanja širitve virusa COVID-19, ocenjujemo, da večjega obiska prireditev v prvi polovici letošnjega  leta ne moremo pričakovati.

 

Občutek popolne varnosti pred to neljubo nadlogo bomo pridobivali postopoma in to bo narekovalo tudi naše aktivnosti na področju družabnih dogodkov.

 

Upoštevaje zgledno spoštovanje priporočil vlade v Sloveniji, ki smo mu priča tudi v naši občini, za kar se vam kot župan iskreno zahvaljujem, verjamem, da bomo aktualnim  izzivom kmalu kos.

 

Obdobje pomladi izkoristite za individualne izlete, ki jih ponuja  čudovita narava Miren Krasa, doma izkoristite čas za negovanje družinskih vezi, ohranjajte mentalno aktivnost preko branja, iger, spremljate dogajanje  v vaši neposredni bližini in bodite pripravljeni nuditi  pomoč šibkejšim ali bolj ogroženim ter delite  spodbudne misli na socialnih omrežjih. 

 

Vse do trenutka, ko se bo življenje normaliziralo in se bomo lahko ponovno družili.

 

 

Do takrat ostanite zdravi!

 

Mauricij Humar, Župan

 

 

                                                                                      

Oglejte si tudi