Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

JUTRI
10°C
1°C
NED.
11°C
4°C
2136

Seljanske igre 2019

Zadnje dni v mesecu maju, ki je poln energije, gibanja, rasti in ustvarjanja, smo v društvu organizirali Seljanske igre.
Letos nam je vreme malce nagajalo, a mi se nismo dali.. :D.

Dogodek VSI NA KOLO ZA ZDRAVO TELO je letos zaradi slabega vremena odpadel.

*TURNIR V BALINANJU

Turnir v balinanju je bil otvoritveni dogodek Seljanskih iger. Odvil se je v četrtek, 30.05.2019, na balin placu v Selah. Polfinale in finale turnirja pa je potekalo v soboto, 01.06.2019. Zmagovalna ekipa je bila Radovan, na drugo mesto se je uvrstila ekipa Pavlo, tretje mesto pa je dosegla ekipa Mito.

*TURNIR V ODBOJKI
Turnir v odbojki je v celoti potekal v soboto, 01.6.2019. Zmago si je priigrala ekipa Boštjan, drugo mesto je zasedla ekipa Sela, tretje pa ekipa Peras. 

*TURNIR V MALEM NOGOMETU
Turnir v malem nogometu je potekal v petek, 31.05.2019 na nogometnem igrišču. Prvo mesto je zasedla ekipa Fajti, drugo mesto so si prislužili Megatehnika, tretje mesto pa ekipa Veterani Komen.

*BRIŠKULA
Briškula se je odvila v petek, 31.5.2019. Prvo mesto sta si priigrala Oskar in Dušan, drugo mesto sta zasedla Aldo in Mito, tretje mesto Kazi in Bruno, na četrtem mestu pa sta bila Karlo in Bogdan.

*KRAJEVNI PRAZNIK
V soboto popoldne je na placu pred cerkvijo potekal tudi krajevni praznik. Krajevna skupnost Sela stremi k temu, da za vsak krajevni praznik podari sovaščanom nekaj novega. Tokrat je bila otvoritev obnovljene štirne ter uradna zasaditev trte. Na prireditvi je zapel naš pevski zbor Zarja. Predstavila se je tudi folklorna skupina iz Mirna. Seveda sta tudi predsednik Matej in župan Mavricij spregovorila nekaj besed. Krajevni praznik sta popestrili ženički s svojimi prigodami.

Seljanske igre v maju smo zaključili z večerno zabavo skupine Belle de jour.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi