Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

POZDRAV PREDSEDNIKOV NA OBČNEM ZBORU DU BILJE

V juniju 2020 smo se upokojenci z Bilj zbrali na letnem občnem zboru. Predsednik Cvetko Dominko je prisotne pozdravil in se zahvalil članom za udeležbo. Zaradi višje sile Corona virusa smo bili primorani izpeljati občni zbor z upoštevanjem strogih navodil NIJZ.
Zaradi teh ukrepov nismo povabili gostov: župana Občine Miren-Kostanjevica Mauricija Humar, predsednika PZDU SP Zlatka Martina Marušiča, predsednika KS Bilje Jerneja Tomšiča in ostalih predsednikov sorodnih društev: predsednice DU Kostanjevica na krasu Nives Urdih in predsednika DU Miren Zdravka Stanića.

 

Po programu je predsednik Cvetko Dominko poročal o delu v letu 2019. Člani so se seznanili s finančnim poročilom za leto 2019 in planom za 2020, ki pa bo okrnjen zaradi Corona virusa in prilagojen trenutnim razmeram. Spomnil se je tudi preminulih članov. Z enominutnim molkom smo počastili njihov spomin.

 

Razrešili smo predsednika Cvetka Dominka, njegovega namestnika Rada Jovanoviča, ter predsednika NO Istoka Sauniga. Izvolili smo novo predsednico DU Tatjano Klančič, člana Branka Furlana in člana NO Vanka Orla. Sprejeli smo višino članarine za 2020 in spremembo temeljnega akta.

 

Na koncu se je bivši predsednik Cvetko Dominko zahvalil članom UO za uspešno sodelovanje in aktivno delo, poverjenicam Vidi Frančeškin in  Marti Volk za uspešno pridobivanje novih članov.

 

Novo izvoljena predsednica Tatjana Klančič se je članom zahvalila za zaupanje, bivšemu predsedniku za aktivno delo, namestniku predsednika za pobude in predsedniku NO za dolgoletne izkušnje in priporočila.

 

Po uradnem delu občnega zbora smo se razšli brez druženja in zakuske, saj je prav druženje v teh okoliščinah tvegano.                                        

 

Pa ostanite zdravi!      

 

Avtor: Vojka Rustja za DU Bilje                                                       Fotografije: Hugo Rustja                                                                                                                   

Povezave

www.google.com

Oglejte si tudi