Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
23°C
9°C
JUTRI
22°C
10°C
1569

Fotonatečaj KS Temnica

Lipa, Temnica, Novelo –pogledi na naše kraje

Kaj iščemo: dobre, zanimive avtorske fotografije z motivi vasi Temnica, Lipa in Novelo na Krasu oziroma širšega območja Krajevne skupnosti Temnica.

Zakaj: z lepimi fotografijami naših krajev, povečanimi in natisnjenimi, želimo opremiti dvorano v stavbi nekdanje šole v Temnici ter pridobiti slikovni material za predstavljanje in promoviranje naših krajev, s soglasjem avtorjev.

Koga vabimo: fotografe vseh starosti in izkušenosti, ki imajo veselje s fotografiranjem krajinskih fotografij, panoram in drugih pogledov na naš delček Krasa. Posebej vabljeni skriti domači talenti.

Spodbuda za avtorje: vseprejete fotografije bodo predstavljene na projekciji v Temnici v sklopu vaškega praznika 30. junija 2019. Izbrane najboljše fotografije bodo, z navedbo avtorjev, trajno razstavljene v dvorani v Temnici, avtorji pa nagrajeni s praktičnimi fotografskimi nagradami.

Roki: fotografije v digitalni obliki, resolucije primerne za tisk večjih formatov, avtorji pošljite do 7. junija 2019 na elektronski naslov Krajevne skupnosti Temnica ks.temnica@gmail.com.

Več informacij: KS Temnica, Nataša, E: ks.temnica@gmail.com, M: 041 671 611.


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi