Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

DU Bilje in RK Bilje

Srečanje starejših občanov, Bilje 13.10.2013
Leto je naokoli in zopet smo se zbrali v organizaciji Društva upokojencev Bilje  in Krajevne organizacije Rdečega križa Bilje v Domu krajanov Negovan Nemec na že tradicionalnem srečanju starejših občanov.

 

Srečanja so se udeležili župan občine Miren Kostanjevica g. Zlatko Martin Marušič, predsednik sveta Krajevne skupnosti Bilje g. Istok Saunig, predsednik PZDU g. Alojz Vitežnik in predsednik OZRK N. Gorica g. Dušan Ambrožič. S svojo prisotnostjo so nas razveselili in nam tako dali vspodbudo  za nadaljnje delo.

 

Za veselo razpoloženje so poskrbeli člani domačega pevskega zbora pod vodstvom g. Jožkota Ušaja, otroška pevska skupina Glas pod vodstvom ga. Ingrid Praznik in seveda nepogrešljivi učenci in učiteljice podružnične šole Bilje. Našemu vabilu so se odzvale tudi kmečke žene iz Dornberka in nam zapele nekaj čudovitih pesmi. Tudi nastop citrark Zdenke in Sonje je bil nepozaben.

 

Za zaključek, ki je segel do srca pa sta poskrbela osemletni Val ob spremljavi dedka Miloša na harmoniko.

Za hrano in pijačo je bilo poskrbljeno.

 

Druženje se je nadaljevalo ob zvokih ansambla San in Darjo Kodrič. Preživeli smo čudovito jesensko popoldne in upam, da se bo to srečanje čez leto ponovilo.

 

Hvala vsem za pomoč in sodelovanje.

 

                                                                                  Odbor RK Bilje

                                                                                  Odbor DU Bilje

 

 

 

 

Oglejte si tudi