Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Božično - novoletni koncert in prihod Dedka Mraza

Veseli december se je poslovil od nas, mi pa smo že veselo zakorakali v novo leto in novim dogodivščinam naproti. :)
Kot vsak december je tudi tokrat v Sela prišla decembrska čarobna moč, ki je na obrazih pričarala nasmeh in dobro voljo.
26. 12. 2019 smo v Selah na placu imeli božično - novoletni koncert ter prihod Dedka Mraza. Koncert je bil v domači cerkvi in se je začel ob 16. uri. Po končanem koncertu, ob 17. uri, pa se je dogajanje preselilo na plac pred cerkev. Kulturni del prireditve na placu smo pričeli z nastopom dueta Egzi & Ketrin. Nekaj besed so spregovorili tudi predsednik KS Sela na Krasu, župan občine Miren-Kostanjevica ter župnik.
Za naše najmlajše so pa poskrbele naše mladenke iz društva z igrico Žogica Nogica. Izgubljeno Žogico Nogico so našli gasilci in jo skupaj z Dedkom Mrazom pripeljali nazaj na plac, saj je Dedek Mraz pridnim otrokom prinesel zvrhan koš daril. Po končanem obdarovanju je sledil ognjemet ter druženje. Posladkali ste se lahko s palačinkami, vaflji, kokicami ter se ogreli s kuhanim vinom ali čajem. Dobre volje in dobrega vzdušja ni manjkalo, zato se nam naslednjič pridružite še vi.

Oglejte si tudi