Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Pustni karneval v Mežici - 2012

V preteklih letih je bil odziv občank in občanov zelo pozitiven, zato Turistično društvo tudi letos z velikim veseljem prevzema odgovornosti organizatorja.

Turistično društvo Mežica v soboto, 18. 2. 2012, ponovno organizira tradicionalni pustni karneval.

Letos se pustna povorka vrača na glavno cesto po Mežici, kar daje karnevalu še poseben čar.

Prijava in zbor mask bo od 13.00 ure do 14.50 ure, na platoju pred Občino Mežica, kjer vas bo pričakala pustna komisija. Ob 15.00 uri se prične povorka, ki bo potekala vse do ND Mežica, kjer se bodo lahko maske predstavile na prireditvenem odru. Za veselo vzdušje, plesanje in dobro voljo, bo poskrbel DJ Boris. Na karnevalu bodo sodelovali tudi naši prijatelji kurenti iz Dornave. Pustna komisija bo nagradila najlepše in najizvirnejše maske. Vse maske bodo čakali slastni krofi.
Za pusta je vedno veselo in debelo, zato vam svetujemo, da se že navsezgodaj našemite in se nam pridružite na karnevalu.

Namen dogodka je ohranjanje pustne tradicije in obogatitev družabnega življenja v našem kraju.
V Turističnem društvu Mežica si želimo, da bi v prihodnje druženje pustnih mask dobilo še večji pomen in da bi pustni karneval postal še bolj pisan in zanimiv. Zato vas vljudno vabimo, da se kot posamezniki ali društvo aktivno vključite v izvedbo letošnje prireditve.

Vabljeni vsi, maske, simpatizerji in vsi ljudje dobre volje!!!


Za informacije smo dosegljivi na tel.št.: 040 718 906 (Lidija) ali 031 231 851 (Tadej).


Oglejte si tudi