Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

ZAŠČITNE MASKE RAZDELJENE – ZAHVALA

Spoštovani!

Včeraj smo preko prostovoljcev CZ razdelili pralne zaščitne maske po vaših domovih.  Vsako gospodinjstvo v občini Mežica je prejelo po 1 zaščitno masko.

Zagotovo smo nehote kakšno gospodinjstvo tudi izpustili, zlasti tam, kjer je na enem naslovu več gospodinjstev. V kolikor vaše gospodinjstvo zaščitne maske še ni prejelo, nas prosim pokličite v času uradnih ur na Občino Mežica tel. 02 82 79 350, da vam jo prostovoljci CZ dostavijo.

V preteklem tritedenskem obdobju smo vsi skupaj vlagali ogromno naporov za zagotovitev zaščitne opreme (maske, rokavice, razkužila...), saj je zaradi vsesplošnega pomanjkanja v državi in v svetu ni bilo mogoče nabaviti. Na pobudo zaposlenih delavk vrtca in dela neumornih prostovoljnih šivilj in drugih prostovoljcev ter predstavnikov CZ nam je uspelo vsakemu gospodinjstvu zagotoviti po eno zaščitno masko, ki jo potrebujete za opravljanje nujnih opravkov (obisk trgovine, lekarne, zdravnika,…). Šivilje so v teh dneh izdelale preko 1.700 pralnih zaščitnih mask! Velika zahvala za neprecenljiv trud! Nekaj potrebnega materiala za izdelavo mask smo kupili, veliko blaga pa ste nam občani tudi sami dostavili, zato hvala tudi vsem tem občanom.   

Ponovno se je izkazalo, ko je najbolj potrebno, znamo Mežičani stopiti skupaj, in vsak po svoji moči prispevati svoj delež k skupnemu uspehu.

 Igor Pšeničnik                                                                             Dušan Krebel

 poveljnik CZ                                                                                    župan

 

 

Oglejte si tudi