Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Mengeš
DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
12°C
Oceni objavo

Trenersko videnje jesenskega dela nogometnega prvenstva

Gledalci so videli jesenski del prvenstva tako, igralci drugače. Kakšen pa je pogled trenerske stroke, vam povedo kar trenerji sami.

Selekcija U9:  "Jesenski del sezone je bil odličen. Redna udeležba treningov in želja po znanju nogometa v tej ekipi je neverjetna. Zato smo se odločili, da zimsko ligo odigrajo z eno leto starejšimi v sistemu 6+1. Najbolj pomembno pa je, da so pravi prijatelji in uživajo v prečudoviti igri."  

Trener Janez Šuštar

 

Selekcija U10: "Poleti sem prevzel selekcijo U-10. S tem delom sezone sem zadovoljen. Pri fantih in punci so vidni napredki, ki jih s treninga v trening nadgrajujemo in poskušamo doseči zastavljeni cilj. Ekipa je disciplinirana in povezana med seboj. Mislim, da bi še z večjo udeležbo na treningih in malce številnejšo ekipo dosegli višji nivo."  

Trener Jan Letnar

 

Selekcija U11: "S prvim delom sezone sem s selekcijo U11 več kot zadovoljen. To je naša druga skupna sezona, s fanti se že poznamo in zato je proces dela toliko lažji. Če se osredotočim na treninge, sem z njimi zelo zadovoljen, saj fantje prihajajo na treninge v večjem številu. S pridnim delom in poslušanjem vse pridobljeno znanje učinkovito prenašajo na tekme, kjer pa rezultati na izostajajo. V drugi polovici sezone bomo nadgrajevali določene segmente po zastavljenem programu, fante pa poleg treningov čaka še nekaj tekem pred odhodom v višjo selekcijo, kjer bodo prvič vstopili v tekmovalno sezono."  

Trener Luka Štruklec

 

Selekcija U13: "Selekcijo U-13 sva z mojim pomočnikom Anžetom po spletu okoliščin tik pred sezono prevzela praktično čez noč. V pol leta so se fantje kar dobro navadili na določene spremembe, ki jih s seboj nosi vsaka sprememba trenerja. U13 je prva starostna selekcija v klubu, ki v svojem prvenstvu že tekmuje in igra na rezultat, zato nikoli nismo skrivali, da bomo v tej sezoni iskali tudi pozitiven rezultat, čeprav z nekoliko spremenjenim pristopom na tekmah. Ob polovici sezone kljub nekaj nesrečno izgubljenim točkam vztrajamo daleč od repa lestvice in smo v zdravi sredini, kar je bil naš cilj ob vstopu v sezono. Fantje napredujejo in ne glede na veliko število otrok v selekciji jedro ekipe pridno trenira in kaže pozitivne znake iz vikenda v vikend."  

Trener Grega Ciglar

 

Selekcija U15: "Prvi del sezone lahko ocenim pozitivno. Fantje pridno trenirajo in se veselijo vsakega treninga. Hkrati pridobljeno znanje prenašajo tudi v tekme. Ne glede na to, da se je prvi del sezone končal, vsi skupaj že komaj čakamo, da začnemo drugi del sezone."  

Trener Veljo Varga 

 

Selekcija U17:  "Selekcijo U17 sem prevzel po njihovi odigrani prvi prvenstveni tekmi. Na srečo sem nekaj igralcev treniral že prej, tako da sem vedel, česa so sposobni in smo se glede ciljev v sezoni zelo hitro dogovorili. Glede na okoliščine in na to, da je 13, 14 fantov garalo te pol sezone, lahko samo rečem, da so lahko ponosni na sebe in česa so sposobni. V veselje mi je trenirati tako ekipo. Vsi vemo, da nas čaka še težji drugi del sezone, vendar upam in verjamem, da bomo z dobrim pripravljalnim delom in okrepitvami tudi drugemu delu kos. Ob koncu jesenskega dela bi se rad zahvalil tudi vsem staršem za vso njihovo podporo do sedaj. Čestitke fantom še enkrat za doseženo do sedaj, vendar končni cilj še ni izpolnjen in verjamem, da že sedaj nestrpno čakamo začetek drugega dela sezone."  

Trener Luka Brumec

 

Selekcija U19:  "Po slabšem vstopu v sezono s porazom v prvem krogu smo občutili, kaj pomeni pritisk, a fantje so se odzvali na najboljši možen način. Kljub dobrim rezultatom v nadaljevanju so se našli takšni, ki so nam očitali premalo napadalno igro in bi verjetno raje videli naš neuspeh. S takšnimi "strokovnjaki", ki so v nogometu vedno bili in na žalost vedno bodo, se na srečo moji fantje niso ukvarjali. Od prvega dne sem čutil njihovo zaupanje in zame je bilo to ključno za opravljanje mojega dela. Za konec bi samo dodal – res je zanimiva statistika ekipe, ki igra "nezanimiv in premalo napadalen nogomet": v 14 tekmah smo zabili 45 golov; zasedamo prvo mesto v prvenstvu; uvrščeni smo v polfinale pokala  Fantom zato sporočam: Vsa čast za izjemen jesenski del in hvala za vaš trud in podporo, zdaj pa nas čaka težko delo, saj bomo za uresničitev zastavljenega cilja v drugem delu vsi morali dati 110 odstotkov."

Trener Grega Ciglar

 

Besedilo in foto: Boštjan Marinko

 

Oglejte si tudi