Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Priprave članov v polnem razmahu

Za igralce članskega nogometnega moštva je poletnega premora že zdavnaj konec, saj so stopili v tretji teden priprav za prvenstvo, ki se nezadržno bliža. Treningi pod taktirko trenerja Varge potekajo ob odličnem razpoloženju in opazno visoki delovni vnemi.
V trenažnem sistemu je trenutno 22 nogometašev, v naslednjem tednu pa se bodo ekipi priključili še drugi. Moštvu so že od prvega dne priprav priključeni tudi mladinci Blaž Arh, Urban Juras, Jan Sašek in Jan Tome, ki bodo v prihodnje še imeli pravico nastopa za mladinsko ekipo.
"Fantje so na zbor prišli dobro razpoloženi, spočiti in predvsem željni dela. Ekipo smo prevetrili, še dodatno pomladili, tako da bomo zanesljivo najmlajši v ligi. Imamo odlične pogoje za treniranje, vzdušje je odlično. Še naprej bomo stremeli k temu, da bodo za NK Mengo 28 igrali prvenstveno mladi igralci iz Mengša in okolice. Moj cilj je bolj kot v rezultat usmerjen v igro. Ekipa bo igrala prepoznavno napadalno, dinamično in agresivno igro, s katero želimo ustvarjati vse pogoje za napredek kluba in naših nogometašev. Vsekakor se že vsi veselimo dela, prijateljskih tekem in predvsem prihajajočih izzivov, ki se bodo zvrstili že kmalu," je dejal trener Veljo Varga.


Besedilo in foto: Boštjan Marinko

Oglejte si tudi